2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عزیزقشنگم باور کن از همه ی دارو ها و درمان ها روحیه مهمه روحیت تو خوب باشه روحیه بچه هم خوب میشه و به امید خدا مریضی هم درمان میشه میدونم ممکنه یسری روزا روحیه نداشته باشی ولی تظاهر کن تا برگرده عزیزدلم

عزیز دلم 

قربونت برم قوی باش انشالاه به  زودی زود حال دختر یا پسر خوشگلمون خوب میشه

یکی از فامیلای ما دخترش ۴ سالش بود سرطان خون گرفت 

۲ سال درمان ۲ سال فقط و فقط و فقط میوه و غذای ارگانیک و درجه یک بهش دادن درمانش کردن الان حالش خیلی خوبه خوشحال و سرحال 

بخاطر دارو هایی که مصرف می‌کرد خیلی تپل شد ولی بعد که درمان شد اونم حل شد 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

فقط قوی باش تو مادری مادر ها مهربون ترین و قوی ترین آدمای دنیان

هرچقدر زجر کشیدی بدون ارزششو داره تا کوچولوی زیبا حالش خوب شه 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

عزیزم عزیزقشنگم باور کن از همه ی دارو ها و درمان ها روحیه مهمه روحیت تو خوب باشه روحیه بچه هم خوب می ...

کلا از افسردگی اینطور شد کلا قبل اینم ما شاد نبودیم حالا این مشکلم اضافه شد...

حالا برای تغذیش نمیدونم چیکار کنم دارو ها اشتهاش زیاد کردن ازون طرف کبدش گرید هست

عزیز دلم قربونت برم قوی باش انشالاه به زودی زود حال دختر یا پسر خوشگلمون خوب میشهیکی از فامیلای ما ...

منم دلم میخواد چیزای خوب بدم بخوره ولی بچس متوجه نمیشه بگم اینو بخاطر خوبیش بخور

برنج و پنیر و تخم مرغو ... میخوره که اصلا خوب نیست

یعنی اون بچه فقط میوه میخورد ؟

منم دلم میخواد چیزای خوب بدم بخوره ولی بچس متوجه نمیشه بگم اینو بخاطر خوبیش بخوربرنج و پنیر و تخم مر ...

ببین یادمه بهشون دکتر گفته بود غذایی که بهش میدین سبزیجات میوه هرچی یک درصد هم هورمونی نباشه و همشون سالم باشن 

تنقلات هم اصلا و ابدا نخوره 

گوشت قرمز هم نخوره 

این بچه از ۷ روز هفته ۶ هفته بیمارستان بود بخاطر شیمی درمانی و بد شدن حالش 

نباید پرخوری کنه چون استفراغ میکنه 

کلا از افسردگی اینطور شد کلا قبل اینم ما شاد نبودیم حالا این مشکلم اضافه شد...حالا برای تغذیش نمیدون ...

غذاهای فیبردار  هم در کنار چیزایی که میخوره بده که فقط معده رو پر میکنه و جذب نمیشه مثل سالاد کاهو  خوشگل درست کنی خوشش میاد  خوراکی های کم کالری رو تزیین کن بچه ها عاشق خوراکیای خوشگلن