2777
2789
عنوان

سزارین اجباری بیاین توروخدا

176 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من بچه اولمه اصلا بلد نیستم ای وی اف کردم دکتر هم خودش واسه سزارین نمیاد ولی گفته باید سزارین بشی بخای معرفیت میکنم به همکارم الان برم پیش همکارش زیر میزی میگیره چون میخام برم بیمارستان دولتی و اینکه نمیشه نامه بده سر موعد زایمانم برم بیمارستان همون دکتر شیفت منو سزارین کنه ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سزارین اختیاری اگر نامه ای هم بدن،هدیه درخواست میکنن

برای من یک سکه بود

بقیه رو اطلاعی ندارم

اگر اجباری باشه،فقط هزینه بیمارستان هست ،چون گفتید پزشک خصوصی ندارید که بابتش هدیه بدید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

اگه بچه رو پا باشه و ناباروری باشه بعد چندسال باردارشدی سز میکنن..زیر میزی دیگه نمیخواد

اره بعد ۶ سال با ای وی اف باردار شدم میگم چون تحت نظر اون دکتر که میخاد سزارینم کنه نبودم شاید زیرمیزی بخاد ها؟!!

اره بعد ۶ سال با ای وی اف باردار شدم میگم چون تحت نظر اون دکتر که میخاد سزارینم کنه نبودم شاید زیرمی ...

نه نمیتونه بگیره.پزشک خودت موظفه جای خودش کسی و معرفی کنه تحت نظرش بودی وشرایژت خاص

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم