2777
2789

بچه ها نامزدم یه کارایی میکنه که واقعا برام آزار دهندس

امروز هزار بار بهش زنگ زدم  ، میدونه شارژ ندارم، ولی اون زنگ نمیزنه من خودم شارژ اضطراری میخرم تا بهش زنگ بزنم

هر چی بهش زنگ زدم جواب نداد بعد دیدم فقط آنلاین شده و جواب پیامامو داد، بعد دوباره بهش زنگ زدم بعد چن ساعت ولی بازم جوابمو نداد، وقتی انلاین شدم دیدم گفته حالم خوب نیس اصلا گفتم چرا گفت کارام عقب مونده و برنامه ریزیام بهم ریخته یذره حرف زدم و گفتم تقصیر تو نیس هوا خوب نیس، بعد گفت من برم گفتم کجا گفت بازی کنم، بای بعد من خیلی گریه کردم شایدم حال من خوب نیس و الکی ناراحتم ولی بهش گفتم که فک کنم مدتی تنهایی واسه هر دومون لازمه، دوست دارم خدافظ

به نظرتون اشتباهه کارم

دلم ازش خیلی خیلی پره ـ

همش بغض دارم 

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه درسته کارت وقتی ج نمی‌ده آنقدر پیگیر نباش

واقعا از دستش ناراحتم

خیلی خیلی

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

خوب گفتی اهمیت نمیده دیگه سرد شده این رفتار ها آدم و اذیت میکنه شوهر منم ی مدته اینطوری ميکنه دوباره شروع کرده 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
عزیزم چ ناراحت کننده🥲🫂منم همش باید منتظر دوست پسرم بمونم تا از شیفت برگرده باهام صحبت کنه خسته شدم ...

هییی

امروز کامل تعطیل بود از صب ولی بهم زنگ نزد، ازم فراریه میفهمم

خوب گفتی اهمیت نمیده دیگه سرد شده این رفتار ها آدم و اذیت میکنه شوهر منم ی مدته اینطوری ميکنه دوباره ...

هی چرا اینکارارو میکنن

توام بهش زنگ نزن اصلا پ هم نده ببین اونم یادی از تو میکنه ی زنگ میزنه اصلا ی پیام میده ببینه چطوره حالت اصلا ببین یارو دلش تنگ میشه برات که تو خودتو برا اون داری هلاک میکنی اهمیت نده بهش خودش جذب میشه میاد 

والا میگن کسی که سرد شد بدون جای دیگه داره گرم میشه 

هی چرا اینکارارو میکنن

من شوهرم وقتی خیانت ميکنه اینطوری سرد میشه اونقدر آدم خراب زیاد شده حد نداره از راه به در میکنن مرد هارو دیگه منم بهش اهمیت نمیدم زیاد بفهمه والا 

هیییامروز کامل تعطیل بود از صب ولی بهم زنگ نزد، ازم فراریه میفهمم

خب ازش بپرس دلیل این که ازت فراریه چیه یا برید پیش مشاور خدایی نکرده بعدا که رفتین سر خونه زندگیتون مشکل ساز میشه🥲🫂

اشک شو،اما نه تو غم.

توعم نمیگفتی اون خودش به زودی میگف اینو بهتهمون بهتر خودت رفتی لااقل غرورت له نمیشه مث قلبت

هییییی

من واقعا خستم خیلی خیلی خستم 

دیگ حوصلشو ندارم 

میخوام دقیقا مث خودش رفتار کنم

خب ازش بپرس دلیل این که ازت فراریه چیه یا برید پیش مشاور خدایی نکرده بعدا که رفتین سر خونه زندگیتون ...

هیی حالا ببینم چی میشه

واقعا غرورم اجازه نمیده دوباره برم سمتش