2777
2789

سلام دوستان میدونم این حرفا تکراریه ولی میشه بمنم یه راهنمایی بدید ؟ من  هفته ۱۰ و ۴ روزم هست

تهوع شدیدی دارم اما اصلا بالا نمیارم حالت تهوع خیلی زیاد امونمو بریده ، ضمن اینکه دهنم یه مزه ی خیلی بد تلخی میده هم میل به چیز خاصی ندارم یعنی هم شیرینی میخورم  هم  شوری  

دوغ لبنیات ماست میخورم و ماهی . از گوشت و مرغ متنفرم در یخچال باز میکنم اوق میزنم کلا به بو حساس شدم و اینکه بسیار تنبلم ولم کنن دراز میکشم از روی علائم هام میشه  راهنمایی کنید جنسیت چیه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا هرکی یجوره من سر پسرم ازگوشت بدم میومد سردخترم از مرغ ونوشابه ولی حدس میزنم شما پسرباردارید چندهفته دیگ رفتیدسونو خبرشو بمن بدید انشالاسالم باشه وصالح و بسلامت فارغ بشید

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
میگن هرکی تنبل بشه دختر داره

اره من ک از خدامه دختر باشه اما شنیدم میگن تنبلی برای ماه چهارم ب بعده من چیزی ک الان زیاد خسش میکنم مزه تلخی دهن و حالت تهوع هست

برا هرکی یجوره من سر پسرم ازگوشت بدم میومد سردخترم از مرغ ونوشابه ولی حدس میزنم شما پسرباردارید چنده ...

ممنونم عزیز دلم انشالله سالم باشه چشم حتما گلم🥹❤️

اره من ک از خدامه دختر باشه اما شنیدم میگن تنبلی برای ماه چهارم ب بعده من چیزی ک الان زیاد خسش میکنم ...

پسره😍من سر پسرم اینجور بودم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
من اینطورممرغ رو ببینم تا دو روز می‌خوام بالا بیارم متنفرمشب. روز تهوع دارمبالا نمیارم دقیقا علایم خ ...

ااا چند وقتته؟ اره منم همینم بعد مزه دهنت تلخه؟ تنبل شدی ؟ 

من اینطورممرغ رو ببینم تا دو روز می‌خوام بالا بیارم متنفرمشب. روز تهوع دارمبالا نمیارم دقیقا علایم خ ...

وای 

فکر نمی‌کردم تا این حد از مرغ متنفر بشم 

در عوض گوشت دوست دارم 

هر کی دور و برم اینجوری بوده بچش پسر بوده

این فقط خداست که میمونه