2777
2789
عنوان

بنظرتون ریکوئیستشو قبول کنم

76 بازدید | 16 پست

دوتا دختر تو باشگاهمونن همسن سال خودم حالا یسال کوچیک تر

بعد پنجشنبه من داشتم میرفتم سمت مربیم که صبح بخیر بگم اینام بودن

یکیشون یچیزی گفت خندید اونم برگشت یه نگاه انداخت خندید

من زیاد حساس نشدم کلا

حالا امروز دیدم با پیج کاریشون(جفتشون یه انلاین شاپ دارن)بهم ریکوئیست دادن نمیدونم کدومشونه چون جفتشون رو اکانتن

بعد موندم قبول کنم،نکنم

اخه پیجم پیویه،اینارم نمیشناسم

گفتم حتما میخواد بیاد تو پیجم فضولی،شایدم دنبال جذب فالووره براهمین فعلا قبول نکردم😑ردش کنم؟یا کلا واکنشی نشون ندم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قبول نکن...اگه عکس های شخصی میذاری پیجت...آدم ها از دوست صمیمیشون ضربه میخورن..اینا که دیگه غریبه ان

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

نه قبول نکن...اگه عکس های شخصی میذاری پیجت...آدم ها از دوست صمیمیشون ضربه میخورن..اینا که دیگه غریبه ...

اره منم ازهمین ترسیدم

اصلا چرا با پیج شخصی درخواست نداد؟مونده بود با پیج کاری ریکوئیست بده؟

اره منم ازهمین ترسیدماصلا چرا با پیج شخصی درخواست نداد؟مونده بود با پیج کاری ریکوئیست بده؟

شاید برای اینکه فالو کنی پیج کاریشونو.....اگه دوست داشتی فالو کن ولی ریکوئستشونو قبول نکن....هرچند من بودم فالو نمیکردم...محلم نمیدادم بهشون....

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

شاید برای اینکه فالو کنی پیج کاریشونو.....اگه دوست داشتی فالو کن ولی ریکوئستشونو قبول نکن....هرچند م ...

ممکنه...

اهوم‌چون عکس شخصی دارم تو پیجم نمیتونم ریکوئیستشو قبول کنم

بیخیالش کلا نه رد میکنم نه قبول