2777
2789

سلام

کاربرانی که دی و بهمن معمولا عضو شدن این مشکل رو دارن بقیه نه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اگر خواستین روی پست کسی ریپلای کنین ⬅️ قبلش پست آن کاربر رو❤ لایک ❤ کنین تا آن کاربر متوجه بشه.

❌️چون اعلان ریپلای و تگ شما باز نمیشه و خطای ۴۰۴ میده.

✅️ اعلان لایک شما باز میشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🟣🟣 کاربرانی که توی بهمن یا دی ثبت نام کردن یا آن هایی که تعداد پست هاشون کم هست یا ... ⬅️ اگر دیدین کسی جوابتون رو نداد نارحت نشین❗️

چون اصلا اعلان شما برای ما باز نمیشه ❗️❗️❗️

🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡

کاربرانی که خودشون به مشکل خوردن و براشون میگه مطلب شما به زودی منتشر می شود ⬅️ اعلان هاشون برای ما هم باز نمیشه و صفحه ی  خطای ۴۰۴ میاد ❗️❗️❗️❗️

❌️ اعلان تگ و ریپلای آن کاربران باز نمیشه و صفحه ی خطای ۴۰۴ میاد.

✅️ اما اعلان لایک آن ها باز میشه.

🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠

معمولا تاپیک و پست این افراد با تاخیر ارسال میشه.

🟣🟣 کاربرانی که توی بهمن یا دی ثبت نام کردن یا آن هایی که تعداد پست هاشون کم هست یا ... ⬅️ اگر دیدی ...

یعنی راهی نداره درست شه؟

نه کشت نه قویترم کرد🥀منو از زندگی انداخت

یعنی راهی نداره درست شه؟

نمی دونم ...

بیایین توی تاپیک همدل بهشون بگین.

باش

الان جواب دادی نوتیف اومد برام ولی زدم روش ارور 404 داد صفحه خالی بود

از روی پست خودم اومدم توی تاپیک

من لایکت کردم از روی نوتیفت میتونی تاپیک رو باز کنی یا فرقی نداره؟ آخه گفته بود لایک کنی باز میشه

پسر خوبیم   *   کاربری دوممه!

سلامکاربرانی که دی و بهمن معمولا عضو شدن این مشکل رو دارن بقیه نه.

به علت پایش محتوا، محتوای درج شده توسط شما با کمی تاخیر منتشر میشه.بنابراین نگران انتشار محتوای خود نباشین.

.عزیزم اینو جواب دادن یعنی چی؟؟قرارنیس درست بشه

الان جواب دادی نوتیف اومد برام ولی زدم روش ارور 404 داد صفحه خالی بوداز روی پست خودم اومدم توی تاپیک ...

به علت پایش محتوا، محتوای درج شده توسط شما با کمی تاخیر منتشر میشه.بنابراین نگران انتشار محتوای خود نباشین..

اینو جواب داد

به علت پایش محتوا، محتوای درج شده توسط شما با کمی تاخیر منتشر میشه.بنابراین نگران انتشار محتوای خود ...

سلام

فکر کنم حالا حالاها نه.

منم چند بار پرسیدم اما اصلا زمان دقیق نمیدن.

🟣🟣 کاربرانی که توی بهمن یا دی ثبت نام کردن یا آن هایی که تعداد پست هاشون کم هست یا ... ⬅️ اگر دیدی ...

@missdiaa  

سلام

کاربرانی که دی و بهمن معمولا عضو شدن این مشکل رو دارن بقیه نه.

اگر خواستین روی پست کسی ریپلای کنین ⬅️ قبلش پست آن کاربر رو❤ لایک ❤ کنین تا آن کاربر متوجه بشه.

🟣🟣 کاربرانی که توی بهمن یا دی ثبت نام کردن یا آن هایی که تعداد پست هاشون کم هست یا ... ⬅️ اگر دیدین کسی جوابتون رو نداد نارحت نشین❗️ ⬅️ چون اصلا اعلان شما برای ما باز نمیشه ❗️❗️❗️

کاربرانی که خودشون به مشکل خوردن و براشون میگه مطلب شما به زودی منتشر می شود ⬅️ اعلان هاشون برای ما هم باز نمیشه و صفحه ی  خطای ۴۰۴ میاد ❗️❗️❗️❗️

❌️ اعلان ریپلای آن کاربران باز نمیشه و صفحه ی خطای ۴۰۴ میاد.

⚠️ اعلان تگ بعضی وقت ها باز میشه بعضی وقت ها نه😐

✅️ اما اعلان لایک آن ها باز میشه.

🟡 معمولا تاپیک و پست این افراد با تاخیر ارسال میشه.

نظارت بهینه روی محتوا انجام میشه.

@missdiaa سلامکاربرانی که دی و بهمن معمولا عضو شدن این مشکل رو دارن بقیه نه.اگر خواستین روی پست کسی ...

این مشکل کی حل میشه؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!