2777
2789
عنوان

آموزش زبان یا آرایشگری

94 بازدید | 8 پست

بچه ها به نظرتون آموزش زبان درآمدش بیشتره یا آرایشگری  ،آرایش دائم مثل میکرو و فیلر و این چیزا 

خواهر شوهرم داره آرایشگری می کنه ،منم دلم می خواست برم شوهرم گقت تو علاقه نداری ول می کنی ، ولی آموزش زبان رو می دونم که می تونم از پسش بر بیام 

ولی به نظرتون درآمد کدوم بیشتره پرستیژ کدوم بهتره ؟😂

چقدر تفاوت

من زبان درس میدادم راضی نبودم

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

من رفتم آرایشگری بعد درآمدی نصیبم نشد 

باید بتونی پیج بزنی و.. مشتری جمع کنی

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درآمدش خوب نیست؟اگر تو فضای مجازی بخوام آموزش بزارم چی؟

خیلی طول میکشه تا بگیره کارت مجازی باید کلی وقت بذاری

نه خوب نبود درامدش من تهران بودم تازه ساعتی 50_60 تومن شهرستان ک داغون تره ساعتی شاید 30

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

من رفتم آرایشگری بعد درآمدی نصیبم نشد باید بتونی پیج بزنی و.. مشتری جمع کنی

کدوم شاخه اش رو رفتی؟ 

ارایش های دائم یا رنگ مو و میکاپ شنیون 

کدومش بهتره ؟

الان همه آرایشگاه ها همه لاین هه رو دارن سخت قبول می کنند

آموزشگاه سخته

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
کدوم شاخه اش رو رفتی؟ ارایش های دائم یا رنگ مو و میکاپ شنیون کدومش بهتره ؟الان همه آرایشگاه ها همه ل ...

فقط باید پیج بزنی و بتونی ببریش بالا بدون رو در وایسی و....

من کوتاهی

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙