2777
2789

من ۱۴ سالمه پسرم تا الان مادرم اصلا حرف بدی به دهنش هیچوقت نمیاره 

پدرم ۲۴ ساعت هر وقت میخواد حرفی بزنه با توهین میزنه میخواد بگه یه لحظه چیزی نگو میگه خفه شو، میخواد بگه برو میگه گمشو، میخواد بگه بشین میگه بتمرگ، چیکار کنم منم مثلش شدم بد دهن شدم و میترسم عادتمم بشه که فحش بخورم جواب ندم چون فحش میده جواب نمیتونم بدم

حتی به شوخیم از دهنم درمیاد به خواهرم چیزی میگم میگه حق نداری حرف بد بزنی حتی به شوخی ولی خودش همش به شوخی و جدی فحش میده،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی ادبه پدرت حالا تو که میبینی اونجوری بده مثلش نباش

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

چه ربطی داره چرا داری براش عادیش میکنه فکر کنه چون بچس همه جایزن بهش بی احترامی کنن ؟

عادی نمیکنم میخوام بدونه پیش میاد برا خودش بزرگ نکنه یه نگا به تاپیکاش بندازی میفهمی. نهایت با یه بزرگتری حرف بزنی به باباش بگن درست رفتار کنه. در ضمن پسره میتونه بره باشگاهی کتابخونه ای دور بشه از خونواده . خیلیا اصلا حامی ندارن این چیزا تو ذهنشون بزرگ میشه و دست به کارای دیگه میزنن