2777
2789

مثلا پارچه ده متر

کاغذ الگو ها

زیپ و بقیه وسایل ها؟

من خودم هنو نرفتم سر کلاس خو ولی لیست آوردن برام گرفتم

ولی موندم چکار کنم زشت نیست همش بار کنم ببرم؟!

💕یا الله💕

نه جلسه اول دوتا کاغذ الگو 

متر خط کش و گونیا چسب و قیچی و مداد و پاک کن و نوار اندازه گیری و دفتر ببر 

جلسه اول معمولا اندازه گیری و الگوکشی یاد میدن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از آموزشگاه بپرس

من روستا هستم اموزشگاه نیست 

خونه شخصی من هنو دختر رو ندیدم با خودش حرف بزنم 

دختر عموام برام لیست اوردن 

انقد این چند روز ازشون سوال پرسیدم دگ روم نمیشه

💕یا الله💕

نه بابا چه خبره ده متر پارچه! مقدار معقولی ببر.‌ اگه سایز کوچولو آموزش میدن که یک متر ببری برای شروع زیاد هم هست. ولی اگه سایز واقعی خودت رو میخوای بدوزی یه دو متری ببر. کاغذ الگو دو سه تا ببر. زیپ و اینا روز اول لازم نیست احتمالا. نخ کوک و نخ معمولی، سوزن دستی ببر حتما. با قیچی و اینا.‌

نه بابا چه خبره ده متر پارچه! مقدار معقولی ببر.‌ اگه سایز کوچولو آموزش میدن که یک متر ببری برای شروع ...

البته اگه پارچه زیاد خریدی همونو ببر و قیچی نکن. چون بسته به چیزی که میخوای بدوزی برش بزنی که حیف نشه

نه بابا چه خبره ده متر پارچه! مقدار معقولی ببر.‌ اگه سایز کوچولو آموزش میدن که یک متر ببری برای شروع ...

چسپارو به نظرت؟

راستش چون همه آشناهم هستن نمیخوام هی ازم وسایل قرض بگیرن یا کلا بردارن مث پارچه اینا

من کمی خجالتیم میترسم سو استفاده کنن

به نظرت ازم چیزی خواستن چطور جواب بدم؟که دیگه ازم نخوان ولی ناراحتم نشن

💕یا الله💕