2777
2789

مثلا پشت سر یکی هی حرف بزنید بعد اون پشتتون باشه یا ی جوری بفهمه چ حسی بهتون دست داد چ عکس العملی نشون دادید چطوری جمعش کردید اگه براتون اتفاق افتاده بیاید تعریف کنید به نظرم‌جالبه

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

تادلت بخوادتوپیام دادن ازین اشتباهاکردم که فرستادم براخودطرف

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

پشت سر کسی حرف نزدم تو روش گفتم نشنید انگاری کر بود😆

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک بار برام اتفاق افتاد و من واقعا اون لحظه حس خوبی داشتم که احساس نفرت از ته وجودم رو نسبت به خودش متوجه شد

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

تادلت بخوادتوپیام دادن ازین اشتباهاکردم که فرستادم براخودطرف

چطوری جمعش کردی بعد  

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
پشت سر کسی حرف نزدم تو روش گفتم نشنید انگاری کر بود😆

لابد به روی خودش نیاورد

پشت سر شوهرم با مامانم حرف میزدم تلفنی پشت در بود شنید گوش می داد

منم دست پیش گرفتم گفتم چرا گوش وایسادی شاید من میخوام با مادرم دردودل کنم اگر مشکل نداشتم بخاطر رفتار و اخلاق عنت که نمیگفتم 

گفتم اگه من بخوام حرفامو بشنوی جلوی تو زنگ میزنم و اون مقصر شد🤦🏻‍♀️

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

پشت سر شوهرم با مامانم حرف میزدم تلفنی پشت در بود شنید گوش می دادمنم دست پیش گرفتم گفتم چرا گوش وایس ...

والا خوب جمعش کردی 

وای من یبار پشت یه نفر حرف زدم بعد از تماس تلفنی ولی قطع نشده بود و داشت گوش میداد وقتی قطع کردم پیا ...

منم‌واسم‌اتفاق افتاد واقعا حس بدی بود

لابد به روی خودش نیاورد

نشنید نه اینکه نیاورد 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤