2777
2789
عنوان

روغن و رب اینا 😶😶😶

129 بازدید | 12 پست

چند روزتون میره  من ۲۰ روز بیشتر نمیره  خیلی سعی میکنم کم مصرف کنم نمیشه  واقعا 😄😄

شمام زیاد مصرف میکنین 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

مصرفتون کاملا ب جاست و طبیعی عزیزم و البته در حد یک خانواده دو سه نفره

کمتر از این که نمیشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مصرفتون کاملا ب جاست و طبیعی عزیزم و البته در حد یک خانواده دو سه نفرهکمتر از این که نمیشه

وای خوبه من فک میکنم خیلی مصرف میکنم   دو نفریم 😅

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

چرا من هیچوخ به این چیزا دقت نکردم که چی چند روز بس میشه؟🤔

😂😂😂 من اون تاریخی ک شروع میکنم ب استفاده رو مینویسم ببینم تا تموم میشه چند. روز میشه 

من یه روغن۴لیتری رو۳ماه دارم رب هم ۳ماه یکبار

دمت گرم خدایی خیلی کم مصرف میکنی ب تو میگن زن زندگی 🙌🙌

روغن زیاد نولی رب آرهلامصب رب خیلی غذاها رو لذیذ میکنه😋😋

آره واقعا 😁

دمت گرم خدایی خیلی کم مصرف میکنی ب تو میگن زن زندگی 🙌🙌

چندین ساله سبک زندگیمونوتغییردادیم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

ما رب رو مامانم درست میکنه هر یه بطری خانواده فکرکنمم دوماه بس میشه دقت نکردم ولی حدودا 1.5 دوماه بس ...

آره روهن ک امروز سرشو باز میکنی دوروز بعد میبینی نصف شده 😬

چندین ساله سبک زندگیمونوتغییردادیم

چقد خوب