2777
2789
خدا اکسمو لعنت کنهاون افسردم کرد

وقتی خانوادت خوب نباشن حتی اگه به عشقت برسی هم همیشه اون افسردگی هایی که خونه بابات داشتی نمیزاره حالت خوب بشه

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرا بدبخت ترن باید سربازی برن و سر کار

اینا که نیست کاش من پسر بودم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

دقیقا من واقعا واسه این ملت ک دخترا رو همیشه مقصر جلوه میده متاسفام همه جای جهان دخترا بدبختن

هیچکس حتی خانوادمون مارو درک نکردن هیچوقت مارو در حد پسر ندونستن همیشه یه موجود اضافی و مفت خور بودیم براشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر باید زود ازدواج کنه تا بچه دار بشه تا مردم بهش سرکوفت نزنن باید جهیزیه زیاد داشته باشه پسر زا باشه هر حیف نونی هم اومد خواستگاریش فوری بله رو بگه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اینا که نیست کاش من پسر بودم

سخت

وقتی خانوادت خوب نباشن حتی اگه به عشقت برسی هم همیشه اون افسردگی هایی که خونه بابات داشتی نمیزاره حا ...

عشقم منو نخواست الان پی خوشکذرونیشع

میفهمی چقدر میسوزممممممم

من قلبمو دادم بش 

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
هیچکس حتی خانوادمون مارو درک نکردن هیچوقت مارو در حد پسر ندونستن همیشه یه موجود اضافی و مفت خور بودی ...

دقیقا 

من حالم ازین دنیا ادماش بهم میخوره 

هیچ کسی ب فکر ما نیست

هیچ کسی احساس ما واسش اهمیت ندارع 

هیچ کس محبت ما واسش اهمیت ندارع 

هیچ کس حال روحی ما واسش مهم نی 

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

عشقم منو نخواست الان پی خوشکذرونیشعمیفهمی چقدر میسوزممممممممن قلبمو دادم بش

چقد ت منی 

بعد جالب اینجاست اگه یه دختر عاشق بشه ب یه پسر اعتماد کنه همه میگن خره

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

عشقم منو نخواست الان پی خوشکذرونیشعمیفهمی چقدر میسوزممممممممن قلبمو دادم بش

دختر خوب من دارم با عشقم ازدواج میکنم هفته دیگه ولی اصلا نمیتونم مثل بقیه دنبال قرتی بازی و خوشگل کردن خودم باشم هر روز دارم با منت و گریه تو خونه بابام سر میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر خوب من دارم با عشقم ازدواج میکنم هفته دیگه ولی اصلا نمیتونم مثل بقیه دنبال قرتی بازی و خوشگل کر ...

من با خانواده اوکیم

مشکلم اون عوضیه که اونقدر میخواستمش

من به ی ورشم نبودمممم

😭😭

نگو پشمام بگو چه جالب،😌