2777
2789
عنوان

بیاین اسم بدین دعاتون کنم

62 بازدید | 14 پست

امشب شب تولد حضرت علی اکبر هست. من که قابل نیستم اما معتقدم دعا در حق همدیگه به اجابت میرسه. اسماتونو بگین وقت سحر دعاتون میکنم. اگر دوست داشتین شما هم برای ظهور امام زمان و عاقبت به خیری و آرامش من و خانوادم دعا کنین. برای سعید خواستگار سابقم هم همینطور که اونم به راه راست هدایت بشه. 

هر وقت لایک کردم یعنی دعاگوتون بودم.

فرزاد

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با نام کاربریم دعام کن لطفا🤍

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

برای اینکه ب آرزوم برسم پسر دار بشم اسمشو ایلیا بزارم

اخییییییی بمیروم سیت,ایشاالله یه پسر خوشکل وخوشتیپ مثل من یایکی ازسه تاپسرم گیرت بیاد (سورنا,ارسام,ماهان)ولی بخدا دختر هم خیلی شیرینه عشق فقط اناهیتا تک دخمل بابا😍😍

به نیت سلامتی لیانا،چند ساعت پیش از دکتر اومدیم گفت دخترت هیچ وقت خوب نمیشه😭😭😭

ای بابا,حالادکترکم شعوریچیزی گفت اینادکترایرانی هستن زیادحرفاشون جدی نگیر ده سال پیش هم گفتن مادرمن دوماه دیگه زنده اس ولی بایه عمل یک ساعته همچی درست شد ومطمعنم تاخیرات منونخوره هیچیش نمیشه,این دکترا فقط درحد امپول زدن هستن خودتوناراحت نکن