من ببلاک میدم راضیم خوشمزه هم هست خودمم میخورم خخخ
هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در کل اگ کمکی بخوای بدی بلاک خوبه چون نفخ و رفلاکس نمیاره و زیاد شیرین نیست مثل شیر خشک نان و شیر خودتم میخوره . ولی تگ تنها بخوای شیر خشک بدی نان میگن خوبه تپل میکنه
هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔
والا دیروز خریدم ولی ببلاک قیمتش مناسبه آپتامیل گرونه فک کنم.
برا زون دهی هم بخوای من بیشتر شیر خودمو میدم غذای هایی که شیر رو قوی و پر چرب میکنه میخورم مثلا آبگوشت یا شیر یا شیره انگور شیر خودم فک کنم بیشتر رو وزنش تاثیر مثبت گذاشته