2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین خاهشا.....

107 بازدید | 13 پست

تا حالا برا کسی پیش اومده جشن عقد خواهرش نرفته باش.البته من یه شهر دیگه ام.مراسم قراره خونه باش و خودمونیه.شوهرم میگه نمیریم منم دلم خیلی گرفته میخام برم،نرم مامانم خیلی غصه میخوره.میگه عروسیش میریم.  

اگه شرایطشو داری حتما برو خواهر درجه یکه خیلی نزدیکه از همین الانم کدورت پیش میاد نری

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری مگه ادم چند تا خواهر برادر داره که توی روزهای مهم زندگیش نباشن؟

یه جوری با ملایمت راضیش کن بگو فکر کن خواهر خودت بود بازم نمیرفتی؟

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

شوهرت اگه نمیاد نیاد  ولی تو برو  بخاطر پدر و مادرت برو 

همیشه جایگاه هر کسی رو تو زندگیت واسش نگه دار و اینو به شوهرتم یاد بده ک هرکسی تو زندگیت یه جایگاهی داره همه زندگی ک فقط شوهر نیست 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙