2777
2789
یه توضیح کوچیک میدی ک چجوریه ؟من باردارم میخام بچه ام به دنیا اومد بعدش ثبت نام کنم..

فکر کنم کلاه برداریه

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم کلاه برداریه

😐😐😐 کلاهبرداری ؟؟؟😐😐😐 

از چی می‌خوام کلاهبرداری کنم اخه؟

خب ببرین کافی نت ۱۰۰ تومن پول بدین ثبت نام کنین تهمت چرا میزنین؟؟

خدایا شکرت...

😐😐😐 کلاهبرداری ؟؟؟😐😐😐 از چی می‌خوام کلاهبرداری کنم اخه؟خب ببرین کافی نت ۱۰۰ تومن پول بدین ثبت ...

اخه چرا باید همچین کاریو مفتی انجام بدی

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

یه توضیح کوچیک میدی ک چجوریه ؟من باردارم میخام بچه ام به دنیا اومد بعدش ثبت نام کنم..

به سلامتی عزیزم

مادرانی که فرزند دوم و به بعدشون بعد از تاریخ ۲۴ آبان ۱۴۰۰ باشه میتونن بدون گواهینامه بدون بلوکه کردن پول ماشین ثبت نام کنن. حوالشو خودمونم میخریم قیمت خوب

خدایا شکرت...

برای اینکه من خریدار حواله خودرو ام. بعد از برنده شدنشون خودم حوالشون رو ازشون قیمت خوب میخرم

جدی

چقد میخری گلمم

بستگی داره چه ماشینی برنده بشن.

من ۱۹ سالمه

منم میتونم ثبتنام کنم؟

بچه دارین؟ اگه ندارین نه. فقط طرح عادی میتونین که اونم ۳۰۰ میلیون بلوکه میخواد

نه ندارم

بچه کوچیک حتما باید باشه؟مادرم میتونه ثبتنام کنه

به سلامتی عزیزممادرانی که فرزند دوم و به بعدشون بعد از تاریخ ۲۴ آبان ۱۴۰۰ باشه میتونن بدون گواهینامه ...

بچه اول باشه نمیشه؟

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻