بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد این پودرو میخورید درست شد یانه ببخشیدا من چون خودمم این مشکل رو دارم میپرسم من قرص اینوزیتول خوردم فایده نداشت الان پریودام عقب میافتع پرژسترون میخورم
[QUOTE=371575054]بعد این پودرو میخورید درست شد یانه ببخشیدا من چون خودمم این مشکل رو دارم میپرسم من قرص اینوزیتول خو ...[/QUOTEپریودیم درست نشد فق یکم تنبلی تخمدانم بهتر شده بسته دومه دارم میخرم
[QUOTE=371575054]بعد این پودرو میخورید درست شد یانه ببخشیدا من چون خودمم این مشکل رو دارم میپرسم من ...
اوریکولوتراپی چی هست؟؟؟!!!
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
من تنبلی دارم دکترم اواهلث داده هنوز یک ماه نخوردمش
ولی کلافه ام.
قرصامون تقریبا یه جوره ترکیباتش
من گلوکوفاژم میخورم.
من خیلی نگرانم
کاش سال بعدی باردار شده باشیم
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه