2777
2789
عنوان

لطفا جواب بدید کلاه طبی نوزاد

404 بازدید | 10 پست

دوستان کسی میدونه کلاه طبی برای فرمدهی سر نوزاد از کجا بخرم ؟

سه را ه جمهوری نداشتن و نمیدونستن چیه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كلاه نياز نيس عزيزم سرش رو يبار سمت چپ بزار يبار راست يبارم صورتش به سمت بالا كم كم درست ميشه فرم سرش

عزيـزاى دلــم واسـه سلامتى خانوادم يه صلــوات ميفرستى؟!😍ممنونم🙏🏻🙏🏻😘💞
كلاه نياز نيس عزيزم سرش رو يبار سمت چپ بزار يبار راست يبارم صورتش به سمت بالا كم كم درست ميشه فرم سر ...

دکتر گفته کلاه نمیدونم از کجا بخرم هرچی با مطب تماس میگیرم جواب نمیدن 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
فرزندتون دنیا اومدن؟ چندماهشونه؟  لوازم پزشکی هم سرزدید؟

نوزاده یکماهه  بله نداشتند 

اینترنتی سفارش بده

تو کدوم سایت گشتم فقط توضیحش بود 

سلام بالاخره خریدی کلاه فرم دهی سر نوزاد؟ منم هر جا رو گشتم نداشتند کالا پزشکی فروشی های جمهوری ...

نه نخریدم گفتن باید سفارش بدید درست کنن دوتا دکتر دیگه بردیم گفتن اندازه سر که بزرگ بشه درست میشه نیاز به کلاه نداره الان یکماهه شده خیلی بهتر شده بغلای سرش تو رفته بود ولی داره پر میشه