2777
2789

مادرشم ۱۸ ساله مُرده

میگه هیچکس ندارم درددل کنم.. من براش چیکار کنم ک هی این کمبود حس نکنه

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو الان وقت این حرفاست زن؟مگه بچه ای

از وقتی یادم میاد داره میگه.. چون هیچجایی رو نداره دلش میگیره بره خونه خواهرش یا زنگ بزنه درد دل کنن

باهاش رفیق شو با هم برید بیرون پای درد و دلش بشین باهم برید خرید و پارک و استخر و باشگاه اگرنه با هم برید مسجد و هیئت و سفر زیارتی اگر اهل هر دوستاش هست هر دورو انجام بدید.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

خب خدا بهش دختر داده . بشینه با دخترش درددل کنه

من همش بهش میگم اما میگه ن خواهر یه چیز دیگس.. میگه یه حرفایی هست ک خواهر میفهمه.. دلم میگیره برم خونه خواعر. میگه هیچجا ندارم برم... منم ۲۲ سالمه بچه نیستم

خب بشین به حرفاش گوش بده..مامان من یه خواهر داره با اون دردودل میکنه تموم که میشه با منم دردودل می‌کنه زنگ می‌زنه با زنداییام دردودل می‌کنه 💃😂 محکم و پابرجا

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

تو هیچوقت نمیتونی نقش یه مادر و خواهر رو براش بازی کنی

ولی همیشه تمام سعیت رو بکن در جایگاه دخترش هیچوقت کم نزاری براش

پای درد و دلاش بشین و مثل خواهر باهاش رفیق باش🤍

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "
بگو دختر مثله خواهره بشینای درد دل هاش

من همش بهش میگم اما میگه ن خواهر یه چیز دیگس.. میگه یه حرفایی هست ک خواهر میفهمه.. دلم میگیره برم خونه خواعر. میگه هیچجا ندارم برم... منم ۲۲ سالمه بچه نیستم

بشین پای درد دلش

بنظرت چ حرفایی داره که ب من نمیتونه بگه؟