2777
2789

با نهایت احترام کسایی که کلا مخالف هستن کامنت نزارن چون اینجا فقط میخوام نظر افراد مذهبی یا کسایی مذهبی هم نیستن ولی حجاب دارن رو بدونم

مدتیه این موضوع ذهنم رو مشغول کرده که حجاب درست و مناسب واقعا چیه ، توی دین حد حجاب و شرایطش رو مشخص کرده و به طور کلی باید طوری باشه که زیبایی های جنسی به نمایش گزاشته نشه ، اما ببینید توی کشورای مختلف سبک حجاب متفاوته ، مثلا سبک حجاب لبنانی ها با حجاب عربستانی ها فرق داره ، حجاب مالزی و ایران هم هرکدوم یه مدله

حالا من دارم به این فکر میکنم که لباس های رنگی و شاد مثلا عبا یا حتی مانتو شلواری که پوشیده باشه ولی درعین حال جلب توجه کنه مشکل دارن؟

خیلیا رو دیدم به حجاب استایل ها نظر منفی میدن و میگن که فلسفه حجاب عدم جلب توجه هست درحالی که حجاب استایلی با وجود پوشیده بودن اما به علت زیبایی و جذابیت لباس ها خیلی جلب توجه میکنه ، سوال من اینه حجاب برای پوشیده بودن زیبایی جنسی هست ، اگه این زیبایی برای لباس باشه که نگاه جنسیتی نداره پس حتی اگه توجه همه رو هم جلب کنه چه اشکالی داره؟ اینطوری مردم از دیدن زیبایی و شیک پوشی لذت می‌برن بدون اینکه از دید جنسی بهت نگاه کنن 🤔

از طرفی فکر میکنم که حجاب چادر کاملا متفاوت با این سبک حجاب هست و درواقع مخالف کامل خودنمایی ظاهری هست... ممنون میشم اگه نظرتون رو در این باره بگید مخصوصا آقایون سایت چون ممکنه طرز فکر آقایون با خانما متفاوت باشه🙏

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

خط قرمز حجاب مشخصه

صورت و دست ها تا مچ فقط پیدا باشه

اندام مشخص نباشه

زینت مثل آرایش و لاک دست و .عطر..هم نباشه

اینا حد حجابه و هیچ فرقی نیست

حالا اونی که شما میگی عرف هست

مثلا عبا هنوز تو ایران خیلی جا نیفتاده و به خاطر همبن میگن جذابه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی از نظر خود من عبا یه جاهایی از چادر هم حجابش بهتره.مثلا موقع مهمون داری یا بچه بغل کردن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

به نمایش گذاشتن زیبایی برای نامحرم کلا حرامه

حتی اگه درقالب حجاب باشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

چرا با حجاب استایل مخالف هستن
چون فلسفه حجاب دوری از خودنمایی  و اینستا خودنمایی است
و خب اکثر حجاب استایل ها ارایش دارن
و اغلب روسری ها رو مدلی میبندن وسینه توش نمایان میشه

من مذهبیم ولی عبامیندازم ساده بدون زرق برقه ولی خب ارایش ملیحم دارم ی تاتولبدارم  یه سرمه همین خیلی کم اصلامشخص نیس ولی بوقتش مانتوباحجاب کامل وبلنددارم اصلاراضیم کاری ب عقاید بقیه ام ندارم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

همون مطلب اولتون صحیحه، حجاب برای عدم جلب توجه از نگاه نامحرم هستش، با رعایت حدود و‌ ثغور تعیین شده.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
چرا با حجاب استایل مخالف هستنچون فلسفه حجاب دوری از خودنمایی و اینستا خودنمایی است و خب اکثر حجاب ا ...

ولی بازم میگم مسئله به نظرم حجابشون نیس بستر فعالیتشونه