2821
2789
عنوان

دخترم قد کوتاه موند🥲🥲

3923 بازدید | 68 پست

خانمای گل سلام من یه دختر دارم ۱۶ سالشه از کلاس هفتم پریود شده چون من و باباش قد بلندیم به قدش زیاد توجه نمیکردم با خودم میگفتم ما قد بلندیم اینم قد بلند میشه ولی الان قدش کوتاه مونده نسبت به دوستاش خیلی کوتاه کمکم کنید خانما من تو این زمينه اطلاعاتی ندارم راهنماییم کنید چیکار کنم که قدش بلند بشه دکتر ببرشم کجا ببرمش آخه تفلک بچم قد کوتاه موند خودشم غصه میخوره دوستاشو میبینه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مامانم 168 بابام 175

خودم 159

درد و نفرین💔

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

تاجایی که میشه سمت آمپول و اینا نرید یه دکتر غدد خوب ببرش

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

منم مامانم 168 بابام 175خودم 159درد و نفرین💔

این دیگه خیلی درد و نفرینه🥲🤣🤣🤣🤣شوخی کردم 

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

سلام عزیزم دوتا شربت معرفی میکنم بهت معجزه اس دوره شو تا وقتی که دیگه دیدی کافیه ادامه بدع و بعدش قط ...

به منم بگید لطفا

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز