2777
2789

انرژی بدین

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

میدونی الان چی میچسبه

بشینی کنار شومینه یه پتو بندازی و قهوه بخوری 😌☻️😂

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی الان چی میچسبهبشینی کنار شومینه یه پتو بندازی و قهوه بخوری 😌☻️😂

ارههه توی این برف

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

پاشو قشنگ ظرفاتو با اب داغ و مایع فراوون بشور بوش بپیچه کیف کنی..کتریتم پر کن ی چای تازه دم با هل دم کن..جاروبرقی بکش..گردگیری کن ..لباسای چرک و بزن ماشین کار کنه با مایع فراوون..سرویسترو بشور سطلارو خالی کن ..ی دوش بگیر شامم حاضری

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸