2777
2789
عنوان

چرا چهره طبیعی دیگه مد نیست

240 بازدید | 25 پست

نمیدونم برای شما هم پیش اومده یا نه 

اینکه کسی بهتون بگه که چرا مثلا عمل نکردی بینی رو یا چرا فیلر لب نزدی 

درسته چهره رو زیبا میکنه

ولی من بشخصه متنفرم از اینکه شبیه بقیه بشم

دقت کردین اینایی که عمل کردن همه شبیه هم شدن چهره هاشون 

خوب مگه چهره طبیعی چه مشکلی داره که بخوای به بقیه هم توصیه کنی عمل کنن

نمیتونم بدون بی احترامی حرف بزنم پس نظر نمیدم

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خوشم نمیاد این عمل ها مثل چاه ویل ته نداره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اره به منم گفتن دماغ عمل کن😐😂

واقعا شبیه هم میشن واقعا وحشتناکه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

منم خوشم نمیاد این عمل ها مثل چاه ویل ته نداره

یکی که خودش فیلر زده بود میگفت

از یه جا به بعد به چهره ات عادت میونی و احساس میکنی بازم باید بریم مثلا تزریق کنی 

آخ آره دقیقا.خالا برگشت پذیر باشه خوبهاینایی که دائمن هم ممکنه هسته بشن هم چند سال دیگه خز میشه و از ...

دقیقاا مثلا ارایش دائم

خب خیلی بده چون یکی از اشناهامون پدرش فوت شده بود بعد ارایش دائم هم داشت 

خب یکم ناجور بود برای اون مراسم که طرف با رنگ لب قرمز قرمز باشه 

اره به منم گفتن دماغ عمل کن😐😂واقعا شبیه هم میشن واقعا وحشتناکه

منم حاضر نیستم عمل کنم

دروغ چرا یه وقتایی میاد توی ذهنم که عمل کنم ولی بازم میبینم دماغم روی صورتم خیلی خوبه 

پس نیازی نیست

فیلمای خارج رو میبینی  همه نچرالن  بدون عمل و ارایش 

فقط مدلا و بازیگرا عملین اما ایران بدون ارایش و عمل باشی جای تعجب داره 

چند روز پیش گرون ترین عروسیای دنیا رو دیدم حتی عروسم میکاپ نشده بود 

این کاربری دست دو نفر است
اتفاقا خزه اونایی که عمل کردن یه عالمه ژل زدن برعکس الان نچرال مده

والا من نمیبینم کسی نچرال باشه که 

احساس میکنم توی جمع جوون های فامیل فقط من نچرالم😂😂

منم حاضر نیستم عمل کنمدروغ چرا یه وقتایی میاد توی ذهنم که عمل کنم ولی بازم میبینم دماغم روی صورتم خی ...

چقدر خوبه ،کاشکی منم اعتماد به نفس داشتم🥲

همه میگن دماغت مناسبه با صورتت ولی من میگم بزرگه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

فیلمای خارج رو میبینی همه نچرالن بدون عمل و ارایش فقط مدلا و بازیگرا عملین اما ایران بدون ارایش و ...

میانگین عمل زیبایی توی ایران و کره خیلی بالاست 

متاسفانه و اصلا جالب نیست

اومدن یه معیار زیبایی انتخاب کردن که فقط با عمل میتونی بدستش بیاری