خانوم_کوچیک_2 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 265 عنوان دوستای خوبی که هفته یازده بارداری هستن بیاین اینجا با هم باشیم... 37263 بازدید | 54 پست سلام دوستانامیدوارم حالتون خوب باشه تو این تاپیک تجربه های خوب و شیرین بارداری رو با هم به اشتراک بزاریم 1396/10/13 | 17:57 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 من که ازدیشب خیلی زیر شکمم درد داره و تیر میکشه هم کمر درد هم درد واژن همش از دیشب شروع شده!!!! امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
خانوم_کوچیک_2 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 265 من که ازدیشب خیلی زیر شکمم درد داره و تیر میکشه هم کمر درد هم درد واژن همش از دیشب شروع شده!!!! الهی عزیزم ایشالله به سلامتی نی نی بدنیا بیادمنم خیلی کمر درد دارم پزشک گفت این درد ها طبیعی هستش منتهی اگه لکه بینی باشه خطرناکه
خانوم_کوچیک_2 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 265 من هفته ۱۲ هستم بیام؟؟ ای جوووونم بیا گلم
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 الهی عزیزم ایشالله به سلامتی نی نی بدنیا بیاد منم خیلی کمر درد دارم پزشک گفت این درد ... تهوع هم دارین شما !؟ امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
خانوم_کوچیک_2 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 265 تهوع هم دارین شما !؟ اره خیلی به شدت مخصوصا صبح ها و زمانی که میخوام غذا درست کنم خیلی شدتش زیاده
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 اره خیلی به شدت مخصوصا صبح ها و زمانی که میخوام غذا درست کنم خیلی شدتش زیاده اما من کاملا برعکس هستم فقط خیلی کم گاهی وقتها اونم شبا فقط احساس تهوع دارم .میترسم غیر طبیعی باشه امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
خانوم_کوچیک_2 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 265 تهوع هم دارین شما !؟ شما کی برای غربالگری وقت گرفتی ؟؟؟؟
خانوم_کوچیک_2 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 265 اما من کاملا برعکس هستم فقط خیلی کم گاهی وقتها اونم شبا فقط احساس تهوع دارم .میترسم غیر طبیعی باشه خوشبحالت عزیزمخیلی ها هیچ علائمی ندارن خیلی خوبه کم حالت تهوع داری راحت میتونی هر چی دوست داری بخوری
خانوم_کوچیک_2 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 265 دوستان دکترتون گفته کی میتونید برید برای تعیین جنسیت ؟؟؟