2821
2789
عنوان

وااای چیکارکنم گیج شدم 🤦‍♀️

73 بازدید | 3 پست

بچم یکسالشه به جز شیرم هیچییییی نمیخوره و وزنش نیم کیلو کم داره تا متعادل بشه شیرم قوت نداره و این از این یکی میگه به زور بده یکی میگه نه نده تا گشنه اش بشه همه راها رفتم فقط شیرم میخواد 

بعدشم نمیدونم از کی جای خوابش جدا کنم میگن از ۸ماهگی یکی میگه دوسالگی یکی میگه نه دیره و میگن قبل خواب نباید بهش شیر بدی که عادت کنه بچه من فقط با شیر خواب میره نه هیچ راهی و خونه مون تک خوابه کجا بخوابونمش؟ و در طول شب بیدار میشه برای شیر هی برم و بیام؟

شما بگین چیکارکردین تجربه تون استفاده‌کنم

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

شیر خودتو بده وقتی میخوره والا من پسرم 4 سالشه هنوز اتاقش جدا نکردم البته خونمونم همین یه خوابو داره ولی خب جای خوابش از ما جداست ماروی تخت خودمون میخوابیم اون روی زمین میخوابه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شیر خودتو بده وقتی میخوره والا من پسرم 4 سالشه هنوز اتاقش جدا نکردم البته خونمونم همین یه خوابو داره ...

نمیدونم والا قشنگ گیجم یکیار میگن ۲ سالگی جای خواب بعد میگن دیره نمیتونه

شیرم میگن عادت به مادر میکنع و مشکلات روانی داره و...

شما سر شیر گرفتن یا خواب اذیت نشدی؟

موندم قدیم ایتقدر بیخیال بودن چطوز راحت بچهاشون بزرگ شدن اونم چندتا چندتا بعد ماهم ایتقدر وسواس داریم

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم والا قشنگ گیجم یکیار میگن ۲ سالگی جای خواب بعد میگن دیره نمیتونهشیرم میگن عادت به مادر میکنع ...

نه بابا من یادمه رفتم پیش ماما بچم 21 ماهش بود دقیق یه قرص داد گفت بخوری شیرت خشک میشه فقط بعد خوردنش دیگه شیر نده منم همون شب قرص خوردم با اینکه خیلی وابسته بود به شیر اصلا اذیت نشدم شبا اوایل بیدار میشد ولی بهش اب میدادم و چون کلوچه دوست داشت کلوچه میدادم میخوابوندم بعد دو روز اصلا دیگه سراغ شیر رو نگرفت و به راحتی تموم شد 

جای خوابش هم سخت نگیر فقط رخت خوابش از خودتون دور تر کن حالا تو اتاق جدا نذاشتی هم نذاشتی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز