2777
2789

دلم میخواد کارتمو بردارم برم بستنی و کلی کاکائو و بیسکویت و آب میوه بخرممم🤤🤤

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شام حال شام درست کردنو ندارم

از الان شام؟ من تا یک خواب بودم ۲ ناهار خوردم الانم تو تختم 🥲

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

ولی کاش یه دارویی چیزی بود بتونه این ویروس لعنتی رو از بچه هام دور کنه روز حالشون خوبه شب تا صبح فقط تب و سرفه دارن  هرچی دارو دادم فایده نداره

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

زهر هلاهل😩😩

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

ولی کاش یه دارویی چیزی بود بتونه این ویروس لعنتی رو از بچه هام دور کنه روز حالشون خوبه شب تا صبح فقط ...

انشالله عزیزم 💚🤲

یک عدد گشته بودم از سر کار برگشتم تنقلات خریدم خوردن نهار هم تا خر خر ه.دیگه راستش اشتها دارم ولی نمیتونم بخورم.خخخخ

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.