2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام

شما شخصیتتون اینطوریه اصلا هم بد نیست، سعی کن وقتی حرف میزنی با فکر صحبت کنی اتفاقا جذاب تر میشی

کم گویی و گزیده گویی

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

من کم حرفم خیلیم باخودم حال میکنم اینطوریه که بقیه حدشونو میدونن البته کم حرفی من بخاطر خجالتی یا من ...

اینطوری بقیه حوصلشون سرمیره چکارکنم منم شخصیتمه ولی حس میکنم عقب موندم این حد حرف نزدن بده مثلا طول روز چندکلمه  شما چی

اینطوری بقیه حوصلشون سرمیره چکارکنم منم شخصیتمه ولی حس میکنم عقب موندم این حد حرف نزدن بده مثلا طول ...

من شده در طول روز هیچی نگم حتی با خانوادم😂😂

اما با کسایی کع صمیمی هستمم از اونطرف بوم افتادم اینقد که انرژی دارم 

کلا باهرکسی دلم نمیخاد حرف بزنم اینم که بقیه چی فکر میکنن ذره ای اهمیت نداره برام 

چندسالته گلم؟

اخه من بیش از حد کم حرفم دیگه خودم اذیت میشم کسی کنارم باشه حوصلش سررمیره خودم تعجب میکنم چرا هیچ ح ...

یه علتش شاید اینه زیاد داخل اجتماع نیستین،با افراد زیاد معاشرت و صحبت ندارین

Mathematics teacher

من شده در طول روز هیچی نگم حتی با خانوادم😂😂اما با کسایی کع صمیمی هستمم از اونطرف بوم افتادم اینقد ...

۲۷ من خسته شدم ازاین همه کم حرفی رلم میگع حرف بزن  ولی هیچی باهیچ کس اینطوری تنهامیمیرم 😔

۲۷ من خسته شدم ازاین همه کم حرفی رلم میگع حرف بزن ولی هیچی باهیچ کس اینطوری تنهامیمیرم 😔

خب نه من مثلا بادوستام با ادمای نزدیکم خیلییییی پرانرژیم و پرحرف 

کتاب در رابطه با فن بیان بخون تمریناتشونو انجام بده حس میکنم اعتماد بنفس کمتری داری میترسی تو حرف زدن یه چیزی بگی اشتباه باشه یابقیه مسخره کنن 

اره همیشه خونه ام همش میترسم مشکل خاصی داشته باشم 😔 یعنی نیاز ب دکتر نیست

نه دکتر چرا،مطمئن باش وارد اجتماع و دانشگاه بشی اینقد پرحرف بشی که همه ازت فراری بشن😂

Mathematics teacher

خب نه من مثلا بادوستام با ادمای نزدیکم خیلییییی پرانرژیم و پرحرف کتاب در رابطه با فن بیان بخون تمرین ...

اره همینطوره براهمین لال میشم مرسی از راهنماییت  اهل کتاب خوندن نیستم متاسفانع