2821
2789
عنوان

لاغری خر عَست😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 143 پست
اینایی که زیااد میخورن ولی چاق نمیشن یه آزمایش تیرویید ویا انگل هم بدن بدنیست

ازمایش کامل هم دادم هیچ مشکلی ندارم..فک کنم ژنم به عمه هام رفته..اونام اینطورین.ولی من تسلیم نمیشممممم نمیخامممم😭😭

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن قَدِ سه نفر میخورماااا...ولی هیچی به هیچی😭همیشه درحال خوردنم من!

برو بدنسازی اونجا اب زیاد بخور تموم که شدم سینه مرغ.شیرموز.تخم مرغ از این چیزا بخور فقط ولش نکن وگرنه شکم میاری

خدایا
هیچ وقت درک نکردم که لاغرها چرا میخوان چاق بشن لاغری که خوبه بعدشم میخواین چاق بشین هی بخورین کاری ن ...

خب عزیزم لاغری هم خوب نیست..همه دوس دارن خوشتیپ شن..مشکل منم اینه هرچی میخورم چاق نمیشمم

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
هیچ وقت درک نکردم که لاغرها چرا میخوان چاق بشن لاغری که خوبه بعدشم میخواین چاق بشین هی بخورین کاری ن ...

هر لاغری هم زیبا نیست،منظورم به استارتر نیست،اما تناسب خوبه،من خودم شخصا توانایی اینو دارم یه هفته ای پنج کیلو چاق بشم😂

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸

بستنی بخور روزی یک عدد....روزی یک عدد حتما تخم مرغ آب پز...سیب زمینی سرخ کرده که فوق العاده چاق کننده است...شیرپرچرب هرروز دولیوات همراه با عسل یا کاکاعوبخور..شکلات...برنج وماکارونی روتووعده هات زیادکن..آجیل هم حتماهرروزبخور...ولوبیاچیتی که چاق کننده هست رومصرف کن

خدایا شکرت

بچه یکی ازفامیلای ما خیلی کم وزن بود بهش یه دوره پودرgain upدادن حالا باید رژیمش بدن لاغرشه

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

یه معجون بهت می گم عالیه هرروز بخوری حتما چاق میشی

شیر یه لیوان

شیرخشک یکی دو پیمانه

یه قاشق بستنی

دو دونه خرما نیازم نیس خرماها رو قاطی شون کنی

یه قاشقم عسل

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}
پودر چاقی از عطاری بگیر

توشون موادشیمیایه اطمینان ندارم بهشون

بچه ها خرما چاق میکنه؟پس چراتورژیمای لاغری خرما میدن؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

چاقی هم برا لاغرا سخته ،استعداد می خواد

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}
بچه ها خرما چاق میکنه؟پس چراتورژیمای لاغری خرما میدن؟

اگه بعد چیزی بخوری چاق میشه اما با معده خالی انرژی بخش و لاغر کننده س

ورزش برو باشگاه بدنسازی کار کن بعده باشگاهم حسابی بخور وعده های خوردنت در طول روز ۵ یا ۶ بار کن م ...

بدنسازی ۶ ماه رفتم خووب بود ولی بخاطر درسم مجبورشدم ولش کنم😭