2777
2789
عنوان

ازدواج خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 39 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی اینکه مادرت فرق میزاره خیلی بده چرا به اون خونه و ماشین داده به تو نداده مشکل اصلی مادرتون هست ک ...

خونه نداده ، ماشین خریده با گوشی آیفون 

میگه اون خیلی وقته تو خونست پوسیده و از اینجور چیزا میخواد با اونا دلشو شاد کنه .

خونه نداده ، ماشین خریده با گوشی آیفون میگه اون خیلی وقته تو خونست پوسیده و از اینجور چیزا میخواد با ...

شوهرخاله ی منم به یه پسرش که دیرتر لزدواج کرده بود بیشتر زحمت کشیده بود بیشتر داد

خونه نداده ، ماشین خریده با گوشی آیفون میگه اون خیلی وقته تو خونست پوسیده و از اینجور چیزا میخواد با ...

کاش خواهرمنم مثل خواهرتو بختش خوب بشه من یکی هیچی نمیخوام 

خداروشکر سرو سامون گرفت❤

میدونه این حس حسادت ریشه اش از فرق گذاشتن مادر میاد

میدونم چی میگی اما الان که تو ۳۴ سالگی داره ازدواج میکنه توهم چیزی بگی میشه اوقات تلخی مادرتون باید خودش حواسش باشه که متاسفانه نیست

نه اصلا نشون نمیدم . اتفاقا همیشه کمکش می کنم به مامانم هیچ وقت نمیگم چرا برام فلان چیزو نخریدی که ن ...

عزیزم شکر خدا کن باعث  کار خیر شدی

وضع مالیه خوبی دارن بازم جای شکر باقیه ،اگر محتاج بودن الان باید خودت هم برای جهیزیه خواهرت کمک میکردی چی؟

جلوی شوهرت کم میاوردی،امیدوارم روزهای توبی با خواهرت داشته باشی