2777
2789
عنوان

ازدواج خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 39 پست

شاید حسرت بخورم ولی حسادت نه خب انتخاب هرکسی فرق میکنه تو هم میتونستی صبر کنی یه پولدار بیاد سراغت الان که نشده با هم یه زندگی خوب بسازین بعدش تو میگی ۷ساله ازدواج کردی قاعدتا چیزای جدید تری مد میشه منطقی هست که جهاز خواهرت به روز تر باشه تو هم الان میخواستی ازدواج کنی الان قطعا همینارو واست میگذاشنن

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
تروخدا حسودی نکن ...من خواهرام چنان بهم حسودی کردن ک الان نه اونارو دارم نه هیچی تو غربت دارم زندگی ...

نه دیگه حسادتم در اون حد نیست از ته دل خوشحالم چون الان سی و چهار سالشه مامانمم همیشه ناراحت بود که چرا تا این موقع ازدواج نکرده منم خوشحالم که ازدواج کرده ولی خوب به خاطر تفاوت ها یکم تو دلم حسودیم میشه اما در ظاهر به هیچکس نمیگم سعی میکنم حسادت رو حذفش کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید حسرت بخورم ولی حسادت نه خب انتخاب هرکسی فرق میکنه تو هم میتونستی صبر کنی یه پولدار بیاد سراغت ا ...

دقیقا بیشتر حسرته تا حسادت ، آخه من شوهرمو خیلی دوست دارم بازم به عقب برگردم همینو انتخاب می کنم 

دقیقا بیشتر حسرته تا حسادت ، آخه من شوهرمو خیلی دوست دارم بازم به عقب برگردم همینو انتخاب می کنم

خب دیگه مهم همینه خواهر زندگی هیچ وقت عدالت نداره من و دوستمم دوتامون تو یک رده هستیم ولی اون خواستگاراش عالی هستن من نه حسرت میخورم ولی نمیشه کاریش کرد به جاش رو خودم میخوام کار کنم 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
نه دیگه حسادتم در اون حد نیست از ته دل خوشحالم چون الان سی و چهار سالشه مامانمم همیشه ناراحت بود که ...

همین ک نشون نمیدی اوقات مامانتو خواهرتو تلخ نمیکنی یعنی فرشته ای الهی ک توام فوق العاده پیشرفت کنی

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

نه دیگه حسادتم در اون حد نیست از ته دل خوشحالم چون الان سی و چهار سالشه مامانمم همیشه ناراحت بود که ...

اسی واقعا تو دلم ذره ای ناراحت نشو

واقعا با خودت فکر کن تو خودت حاضر بودی تا ۳۴ سالگی مجرد بمونی؟ 

مطمعنا خواهرت تو دهه ی بیستشم کلی خواستگار داشته ولی خودش انتخاب نکرد و عجله نکرده

پس ناراحت نباش

به جاش شما زودتر ازدواج‌کردی و زندگی شخصی خودتو زودتر داشتی🥰

چجوری باعث آشناییمون شوی همسر خواهرت ازدواج اولشه

ازدواجشون سنتی هست . همسایه ما دنبال یه دختر میگشت برای پسر خواهرش منم خواهرم رو معرفی کردم . چون سن هاشون به هم میخورد 

اسی واقعا تو دلم ذره ای ناراحت نشوواقعا با خودت فکر کن تو خودت حاضر بودی تا ۳۴ سالگی مجرد بمونی؟ مطم ...

آره دقیقا هر وقت این حسادت و حسرت میاد سراغم همینو به خودم میگم . 

امیدوارم خدا این حسرت رو از دلم بیرون ببره خودمم نمیخوام اینجوری باشم 

همین ک نشون نمیدی اوقات مامانتو خواهرتو تلخ نمیکنی یعنی فرشته ای الهی ک توام فوق العاده پیشرفت کنی

نه اصلا نشون نمیدم . اتفاقا همیشه کمکش می کنم به مامانم هیچ وقت نمیگم چرا برام فلان چیزو نخریدی که ناراحتش کنم .

ایشاا... ❤️