2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل همش امید و باور و ایمان قلبی به خدا

برای شفا هر روز ۷۰ حمد

یا الله

صلوات

یا شافی

یا‌من اسمه....

بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم

دعای‌گنج العرش و مشلول با وضو

سوره یاسین 

دعای توسل زیارت عاشورا دعای علقمه حدیث کسا و...

انواع نماز ها و دعاهام تو نت و همینجا سرچ بزنی هست

چله سوره حشر مشلول و..

انشالله خدا شفاش بده به حق آبروی اهل بیت

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

انشالله خدا شفاش بده به حق آبروی اهل بیت

یسوال بپرسم دلیل اینکه بچه بیمارمیشه یا کلن هربیماری برای هرکسی بعدمیگن حکمت خدا بوده چه دلیلی داره که یه بچه رنج بکشه خانوادش رنج بکشن چه حکمتی توی اینه؟

یسوال بپرسم دلیل اینکه بچه بیمارمیشه یا کلن هربیماری برای هرکسی بعدمیگن حکمت خدا بوده چه دلیلی داره ...

این‌که‌ خیال کنی خدا گفته  بذار بچه سارا رو مریض کنم ببینم سارا چی میشه ؟؟؟ خیر چنین نیست‌ . اما شما با مریضی بچتون دارید امتحان میشید یا مثلا باعث رشدتون میشه یا باعث میشه بیشتر دعا کنید این چیزا هست.

ولی خدا نمی‌خواسته بچه شما مریض بشه 

چرا الان برف میباره؟؟ چون ابر برف زا هستش 

هر چیزی یک دلیلی داره قانون علت و معلول معروف دیگه 

مرخصی بچه شما علل و عواملی داره مادی و معنوی باید برسی بشه دلیلش چیه 

هر کسی هم این وسط باعث مریضی بچه شما بوده باشه توسط خدا عذاب میشه.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

این‌که‌ خیال کنی خدا گفته بذار بچه سارا رو مریض کنم ببینم سارا چی میشه ؟؟؟ خیر چنین نیست‌ . اما شما ...

من یوقتا از خدا دور میشم میگم چرا من یوقتا هم خیلی یهش پناه میبرم 😔😔

ژنتیکیه مشکلش یعنی با دعا ممکنه شفا پیدا کنه؟

انشالله که شفا حاصل بشه

من یوقتا از خدا دور میشم میگم چرا من یوقتا هم خیلی یهش پناه میبرم 😔😔

همین شبهات ‌که خیال کردی مقصر خدا بوده تو رو از خدا دور میکنه وگرنه باید بهش نزدیک بشی در اصل 

خدا به صبوری تو  اجر خیلی زیادی میده 

و خدا به دخترت هم عوض میده بخاطر سختی های که ناخواسته داره میکشه 

اینا همه جبران میشه 

فقط شما باید دنبال درمان پزشکی و در کنارش دعا هم باشی