2777
2789
عنوان

خانما درباره میلی گلد

137 بازدید | 10 پست

اینجا خیلی شنیدم که برنامش رو نصب کردن ولی من اعتمادی ندارم راستش

چند ساله صندوق طلای لوتوس پارسیان که پشتوانش مثلا طلاست یه مبلغی گذاشتم ولی سودش همونقدر هست مگه نباید با افزایش قیمت طلا اونم افزایش پیدا میکرد تازه رفتم که پول بذارم گفتن باید سامانه سجام که برای بورس هست ثبت نام کنی. دوست دارم نظرات شما رو هم بدونم.مرسی

⁦⁩⁦

من حتم دارم حداقل ۲۰ درصد از شرایط فعلی قیمت طلا زیر سر همین صرافی‌های آنلاینه که معلوم نیست توسط کی ساپورت میشن!

احتمالا این هم نقشه دولته برای چاپیدن جیب مردم. مثل فاجعه بورس.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتم دارم حداقل ۲۰ درصد از شرایط فعلی قیمت طلا زیر سر همین صرافی‌های آنلاینه که معلوم نیست توسط کی ...

بعیدم نیست چون خیلی داره تبلیغ میشه 

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

پشتوانه ندارن! نمیتونن سود معادل طلا بدن

درسته ولی تبلیغاتشونو ببین میگه بجای ریسک خرید طلا تو صندوق سرمایه گذاری کن از کجا معلوم این سایتها هم مثل اون نباشن

⁦⁩⁦
درسته ولی تبلیغاتشونو ببین میگه بجای ریسک خرید طلا تو صندوق سرمایه گذاری کن از کجا معلوم این سایتها ...

نمی‌دونم مکانیزمشون چجوریه اما واقعا طلا به شدت گرون شده هر کی همچین ادعایی کنه یه کم عجیبه مگر اینکه خودشون هم طلا خریده باشند

نمی‌دونم مکانیزمشون چجوریه اما واقعا طلا به شدت گرون شده هر کی همچین ادعایی کنه یه کم عجیبه مگر اینک ...

من که دیگه به این صندوق ها هیچ اعتمادی نمیکنم، نه به این سایتها، پولی که ندارم اگه هم داشته باشم میرم طلا میخرم . بهتره.

فقطدیدم خانما خیلی میلی گلد نصب میکنن کنجکاو شدم. خداییش من هر وقت به هر کسی اعتماد کردم زندگیم نابود شد

⁦⁩⁦
من طلافروشی معروف که خیلی مشتری داره صندوق طلا باز کردم برج 8 ....تا الان 50سود کردم و هروقت بخوام پ ...

عزیزم البته به من اصلا ربطی نداره ولی بجای شما بودم میگفتم به اندازه پولم طلا بهم بده، فکر نکن معروف هستن هیچی نمیشه، اصلا ما میگیم خودشون ادمهای باشرف هستن ولی اومدیم فردا خدای ناکرده ورشکست شد پول شما چی میشه.

⁦⁩⁦