2777
2789
عنوان

یه سوال اردو یی مامانا بیاید 🛑

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 34 پست
چرا دروغ میگن خوب تو رضایت نامه که میدن مگه ذکر نمیشه؟هنه مادرا یه تذکر بدن اونا موظفن کامل خانواده ...

رضایت نامه نمیده دم در مدرسه برگه گذاشته مینویسیم که رضایت دارم فرزندم بره اردو امضا یا تو پیوی ایتا می‌فرستیم😐

رضایت نامه نمیده دم در مدرسه برگه گذاشته مینویسیم که رضایت دارم فرزندم بره اردو امضا یا تو پیوی ایتا ...

😳😐

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم جاش عوض کنم مشاور گفت وسط سال بچه روحیش آسیب می‌بیند و.... اینم شهریه را نمی‌داد می‌خوام کل ...

آره درسته ممکنه کودکتون اسیب ببینن اگه از محیط و دوستانشون بطور ناگهانی جدا بشن،از طرفی اگر پیشنهاد بدم که مستقیما با مسئول موسسه صحبت کنید بعید نیست روی برخوردشون با کودکتون اثر منفی بذاره(با توصیفی که کردید) اما خب این محیط از نظر روانی و جسمی محیط امنی برای کودکتون نیست

درخواست جلسه اولیا و مربیان داشته باشید و اولیا با هم هماهنگ باشید،توی جلسه نقد و پیشنهادات تون رو مطرح کنید امیدوارم شرایط بهتر بشه

برای اردو هم میشه کودکتون رو خودتون به تفریح ببرید اون تایم و سرگرمی لذت بخشی برای خودتون و ایشون بسازید🌸

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

آره درسته ممکنه کودکتون اسیب ببینن اگه از محیط و دوستانشون بطور ناگهانی جدا بشن،از طرفی اگر پیشنهاد ...

آدم خوبی نیست اصلاً نمیشه باهاش طرف شد منم روزایی که آموزشدارن میفرستم روزای بازی ن جاش خودم میبرم پارک یاخونه مادرم با آجیم و.. بازی کنه