2777
2789
عنوان

چجوری با فامیلای شوهرم برخورد کنم

204 بازدید | 15 پست

از وقتی ازدواج کردم و‌فامیلای شوهرمو دیدم همشون حسودن مخصوصا دخترا که فکرمیکنن رزرو کرده اونا رو گرفتم برای خودم و بقیه هم همینطوری رفتار میکنن و انگار حتی شوهر من براشون اهمیت نداره و میخوان نادیدموندبگیرن چیکار کنم نسبت به فامیلای شوهرم باید چجوری فیتیله پیچشون کنم با سیاست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده انگار وجود ندارن برای خودت زندگی کن

آره اوائل سعی میکردم خیلی ۱۰۰باشم الان اصلا خیلی آروم حرف میزنم و با ناز و ادایی وسعی نمیکنم باهاشون جوری رفتار کنم بگن چقدر خوبیم ما

همین فقط حسودن ؟ چیزی میگن ؟ کاری میکنن ؟اگر نه و فقط حس میکنی حسودن کار خاصی لازم نیست بکنیبی توجهی ...

آره حسودی و دنبال چیزای الکی بودن هستن و البته که چی میشد این دیدویازدیدای چرت و پرت با کسایی که نباید انجام نشه.

آره اوائل سعی میکردم خیلی ۱۰۰باشم الان اصلا خیلی آروم حرف میزنم و با ناز و ادایی وسعی نمیکنم باهاشون ...

اگه خیلیم حسودن زیاد تو جمعشون شرکت نکن .. منظورم اینه همیشه در دسترس نباش گاهی اوقات بپیچون

آره حسودی و دنبال چیزای الکی بودن هستن و البته که چی میشد این دیدویازدیدای چرت و پرت با کسایی که نبا ...

پیش میاد گاهی آدمای حسودم میتونن به ما چیزی یاد بدن و این مفهوم رو میرسونن که ما چقدر خوبیم که اونا حسودی میکنن

☺️

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

پیش میاد گاهی آدمای حسودم میتونن به ما چیزی یاد بدن و این مفهوم رو میرسونن که ما چقدر خوبیم که اونا ...

دقیقا داشته های مارو بیادمون میارن ،ی خاله داره انقدر حسوده همش میخاد مثلا ادمو یجوری اذیت کنه،با یکی از فامیلای شوهرم رفته بودیم مسافرت ذلمون کرده بود روز دوم برگشتیم زنه عصبی و اسکل بود ی حرکتای سمی میکرد نگم برات ودائم میخورد و اندازه خر پیر بود میخواست نشون بده من خیلی عاشقم در صورتی که مرده از پا در اومد با اخلاقش