حالت تهوع دارم همشم ضعف میکنم ولی خوب غذا تو معدم نمیمونه قبل بارداری 65کیلو بودم الان 64کیلوام🙄 به نظرتون ممکنه تا اخر خ وزن اضافه نکنم؟ واقعا دوس ندارم وزنم بیشتر از 67/8کیلو بشه اون اوایل که میرفتم سونو میگفت رشد جنین خوبه. ولی از الان یکم شکم رو دارم
من هفت ماهم نزدیک ۱۲کیلو اضافه کردم،نگران نباش بعد زایمان کم میکنی من تو شیردهی ماه دوم ۱۰کیلو کم کردم زایمان اولمم...بچه قبل تولد وزنش خوب باشه چون بعضی بچه ها بعد تولد دیر وزن میگیرن....
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
من تو سه ماه اول بارداریم پنج کیلو کم کردم بعدم فقط دو کیلو تا اخرش اضافه کردم بعد زایمان لاغرتر از قبل بارداری بودم ولی بعدش چاق شدم
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره بچه از بدن من برمیداشت وزن میگرفت خوب بود خداروشکر
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
چند کیلو بودی قبل بارداری؟ میترسم بعدا بچه شیرخشکی بشه و من نتونم وضع کم کنم
من ۶۸بودم ....منم شیرم کم بود ولی دم کرده رازیانه و قطره شیر افزا...میخوردم در کنار شیر خودم شیر خشک هم میدادم سریع وزنم اومد پایین یعنی چهل روز ده کیلو کم کرده بودم....
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️