همش تو تاپیکا دارن میگن طلا فروختم خونه خریدم ملک گرون نشد. آخه لا مصب یه ذره چشمتو بچرخون اونی که خونه نداره ممکنه همین خواهر و برادر خودت باشه. خیلی اوضاع بی ریخت مملکتمون قشنگه شمام هی بگید خونه ارزونه فراد این دولتیا بیان بگن برا زندگیتون جای امن رایگان فراهم کردیم.
خب طلا فروختی کیف خونتو ببر بشین با بچه هات تو خونه زندگیتو کن. این همه حرص مال دنیا از کجاتون میاد. حالا طلاتم دوباره میخری. بیچاره اجاره نشینا و بی خونه ها که تمکن شما را ندارن ساعتی اجاره خونه و پول پیش خونشون بره بالا
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
دیگه آدمیزاد باید یه جایی از طمعش دست بکشه. خونه مگه جز جای آرامش گرفتنه؟ چرا باید اینقدر روانشونو بهم بریزن هی قیمت طلا رو چک کنن
حالا طلا را دوباره کم کم میشه خرید. خوته خریدن سخته واقعا🥲
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
وقتی خونه بعنوان پس انداز نیست اگر قیمتش پنج تومن باشه یا ده تومن فرقی نداره آدم همون خونه رو داره با گرون شدنش مگه به متراژ خونه اضافه میشه که بخوایم گرونتر بشه.
اما فکر کنم منظور اونایی که میگن طلا فروختن و ملک خریدن اینه که کاش دیرتر میفروختن طلاشونو تا بتونن با پول اون ملک بهتری بخرن.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من با پول بازنشستگی و کلی طلا فروختن و وام یه خونه خریدم واسه سرمایه گذاری اینکه انتظار داشتم یه تکونی بخوره بازار انتظار زیادی هست؟؟؟کل سرمایه رو دادم
گفته بودی که چرا محو تماشای منی **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
دیگه ایشون هم سرمایش رو گذاشته.شاید با قسط و کلی وام خونه خریده.
وام و قسط وقتی طلا میره بالا و تورم بالاتر میره براشون سبک میشه. اطرافیان ما با وام ماهی ۱۰۰ هزار تومن خونه ساختن. دو سال بعدش اون قسط وامی که میدادن انداره پول یه پفک بود براشون. وام گرفتن همیشه ادمو جلو میندازه تو این کشور
بیرون که میرم هیچ چی سر جاش نیست فقط به ی دلیل آدمهای حقیر احمق ی عده هم نشستن فقط میگن خدا لعنتشون کنه و اصلا حواسشون نیست اگه ۸۰ درصد سهم دولت باشه ۲۰ درصد سهم خودمونه و به خاطر بی اهمیتی همون بیست درصد رو انجام نمیدیم