2777
2789
عنوان

چه قدر مردممون بی انصاف شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 28 پست
اونام بی تقصیرن والا

دیگه آدمیزاد باید یه جایی از طمعش دست بکشه. خونه مگه جز جای آرامش گرفتنه؟  چرا باید اینقدر روانشونو بهم بریزن هی قیمت طلا رو چک کنن

حالا طلا را دوباره کم کم میشه خرید. خوته خریدن سخته واقعا🥲

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

وقتی خونه بعنوان پس انداز نیست اگر قیمتش پنج تومن باشه یا ده تومن فرقی نداره آدم همون خونه رو داره با گرون شدنش مگه به متراژ خونه اضافه میشه که بخوایم گرونتر بشه.

اما فکر کنم منظور اونایی که میگن طلا فروختن و ملک خریدن اینه که کاش دیرتر میفروختن طلاشونو تا بتونن با پول اون ملک بهتری بخرن.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با پول بازنشستگی و کلی طلا فروختن و وام یه خونه خریدم واسه سرمایه گذاری اینکه انتظار داشتم یه تکونی بخوره بازار انتظار زیادی هست؟؟؟کل سرمایه رو دادم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

درسته

امیدوارم این گرونی ها تموم بشن و قیمت ها پایدار باشن

فرقی نداره ملک طلا ماشین کالا قیمتشون باید ثابت باشه

حداقل یه مدت باید ثابت باشه مثل کشورای دیگه

که مردم بتونن به یه جایی برسونن خودشونو … خدایا کمکمون کن

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

چون اونام با زحمت طلاها رو. جمع کردن اگر میدونستن اینقدر گرون میشه صبر میکردن موردای بهتر میخریدن یا ...

آره مردم عادی همه بازنده ایم

جز اون موارد که پول زیادی دارن حالا حالا ها مشکلی براشون پیش نمیاد

دیگه ایشون هم سرمایش رو گذاشته.شاید با قسط و کلی وام خونه خریده.

وام و قسط وقتی طلا میره بالا و تورم بالاتر میره براشون سبک میشه. اطرافیان ما با وام ماهی ۱۰۰ هزار تومن خونه ساختن. دو سال بعدش اون قسط  وامی که میدادن انداره پول یه پفک بود براشون. وام گرفتن همیشه ادمو جلو میندازه تو این کشور

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

بیرون که میرم هیچ چی سر جاش نیست  فقط به ی دلیل آدمهای حقیر احمق   ی عده هم نشستن فقط میگن خدا لعنتشون کنه  و اصلا حواسشون نیست اگه ۸۰ درصد سهم دولت باشه ۲۰ درصد سهم خودمونه و به خاطر بی اهمیتی همون بیست درصد رو انجام نمیدیم 

یکی از اقواممون چند روز پیش فوق ت کرد ی خانومی بود ک تو کار بورس و خرید و فروش ماشین زده بود

وضعش عالی شده بود ولی ب ی درد قلبی رفت

حالا اون پولش موند واسه عروسا...عروساش تو ختمش میخندیدن

بنده خدا دلش نمیومد ی سفر بره یا ی لباس خوب بپوشه....