2777
2789

بچه ها من تقریبا دو سال پیش خرداد یه دندون مو عصب کشی کردم 

تایم پر کردن و زده بود دو هفته بعد 

چون دندونم التهاب داشت 

منم دیگه امتحان دانشگاه داشتم نتونستم برم 

پانسمان تا دو ۳ ماه توی دندون م بود بعد خیلی بوی بدی داشت دیگه دراومد 

دندونم بدون روکش موند 

چون سرکار بودم دوشیفت و از طرفی هزینه متفرقه زیاد داشتم دیگه پیگیر پرشدن ش نشدم 

کم کم دیوار ش فرویخت حالا یه سمت دیواره دندون رو دارم 

و زمانی که چیزی نخورم در حد چند ساعت دهن م به شدت بوی وحشتناک ی میگیره طوری که مجبورم روزی ۲ ۳ بار مسواک بزنم 

الان میشه کاری کرد نیاز به ایمپلنت‌ هست یا میشه روکش زد ؟ 

برای منم نصف دندون هست نصفش نیست فقط ینفر عکس دندونمو دید اونم گفت بکشش، بعد دندون ۵ و ۷ رو برات بهم ...

تو هم همین مشکل و داری؟ لعنتی مال من خالیه 

بوی به شدت بدی داره چون کارم توی محلیه رفت و آمد زیاده واقعا در عذابم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما گفتید که دندون التهاب داشت و پانسمان هم برای مدت طولانی روی دندان بوده. التهاب و عفونت می‌تونه باعث بوی بد دهان بشه. اگر هنوز عفونت داخل دندان وجود داشته باشه، باید درمان بشه.

گر دندان هنوز ریشه سالم داره و فقط قسمت تاج دندان خراب شده باشه میشه روکش کرد اما اگر دندان به قدری آسیب دیده که ریشه هم دچار مشکل شده، ممکنخ نیاز به ایمپلنت باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii