2777
2789

واقعا جدیم خیلی درکش برام سخته ک چرا ی عده کثیری من جمله خانما!!!!از فمنیست بودن به عنوان ی صفت نامناسب یاد میکنن و از نظرشون اشتباه و مسخرس

حقیقتا این مسئله اونقدی برام جدی بود ک رفتم کتاب خوندم از نویسنده هایی ک اعتقادات فمنیستی داشتن و خب جز تاکید برحقوق زنان هیچ مفهومی دیگه ای نداشت

نمیدونم ینی خانما از کسایی ک از حقوق خودشون دفاع میکنن بدشون میاد؟؟؟

و اینکه چطور ممکنه آقایون بیان چنین واضح و علنی علیه زنا نفرت پراکنی کنن و خانما هم براشون هورا بکشن

منم درجریان بذارید واقعا

چون الان درحال حاضر فمینستی داره عجیب پیش میره

چون تاکید بر برابری زن و مرد نداره بلکه تاکید بر بالاتر بودن زن داره،و کلا مردا رو خورد میکنه از همه لحاظ که بنظرم کار درستی نیست اگه عقایدشون رو دنبال کنی میبینی اصلا جالب نیست منم طرفدارشون بودم ولی واقعا یه فاز دیگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فمینستایی ک کلا خیلی افراطی ان و میگن 

مثلا ی زن میاد میگه مردا نرن 

یا میگه به مرد نیازی نداریم 

حقوق زن باید دو برابر مرد باشه

زن نباید کار کنه 

از جمله این چرت و پرتا از اینا بدشون میاد 

بستگی به دیدگاه خودت دارهمن اگه بهم بگن فمنیست خوشحالم میشم

منم فمنیستم

ولی قضیه دیدگاه اجتماع نسبت ب این قضیه اس میخوام بدونم کجای برابری حقوق اجتماعی و توانمندسازی زن ها چیز بدیه

به نظر من فمینست ی جو خیلی احمقانه و توهین امیز راه انداخته. مثل همین قضیه پرنسس شدن پسرا! که خیلی دارن مسخره میکنن. حالا هدفش هر چیزی که بوده خیلی کوته فکرانه بوده. وگرنه باید ی جو حمایتی از مردای بدبخت هم باید راه مینداختیم ولی ننداختیم! 😑

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

فمنیست داریم تا فمنیست 

همونطور که مذهبی داریم تا مذهبی 

بعضیاشون واقعا عقل ندارن فقط شعار میدن 

ولی بعضیا کاملا فهمیده و تاثیر گذارن

در کل آقایون حق اظهار نظر ندارن بین خودمون حلش میکنیم 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

چون الان درحال حاضر فمینستی داره عجیب پیش میرهچون تاکید بر برابری زن و مرد نداره بلکه تاکید بر بالات ...

شما نمیتونی عقاید ی مکتب رو با رفتار نادرست چندتا از پیروانش زیرسوال ببری و هرگونه ناسزایی ک خواستی بهشون نسبت بدی مگه نه

اکثر مردای ایرانی از قدرتمند شدن زنها میترسن و دوست ندارن زنها مثل اون ها حقوقی تو جامعه داشته باشن و برای خودشون کسی باشن 

دلشون میخواد اون حق و داشته باشن ک زور بگن یا خودشون رو از زن بالاتر بدونن !

برای همینه تا ی زن می بینن موفقه یا بهش میگن شوگر زدی یا با پول مهریه به اینجا رسیدی چون میخوان اینحوری خودشونو اروم کنن

اینکه فمنیست هم مسخره می کنن به خاطر همینه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
فمینستایی ک کلا خیلی افراطی ان و میگن مثلا ی زن میاد میگه مردا نرن یا میگه به مرد نیازی نداریم حقوق ...

خب این اسمش فمنیسم نیست دیگه بیماریه

همونطور ک منیست افراطی ک فرهنگ جامعه ماست بیماریه و زنو ابزار جنسی میدونه و از ابتدا فمنیست درجهت مبارزه باهاش بوجود اومده

ما نمیگیم حقوق زنا دوبرابر مرد باشه میگیم حداقل دیه زن از دیه ی بیضه مرد بیشتر باشه

خب این اسمش فمنیسم نیست دیگه بیماریههمونطور ک منیست افراطی ک فرهنگ جامعه ماست بیماریه و زنو ابزار جن ...

خب گفتم اولش

بعضیا از این افراد این حرفا رو توی حیطه ی فمینیست جا دادن برای همین همه رو یکی میدونن 

به نظر من فمینست ی جو خیلی احمقانه و توهین امیز راه انداخته. مثل همین قضیه پرنسس شدن پسرا! که خیلی د ...

چرا هرچیز اشتباهی توی جامعه رو به فمینیسم ربط میدید

چه ربطی داره واقعا اون قضیه توسط چارتا مریض توی فضای مجازی راه افتاده

خود فمنیست ها الان کلی نظراتشونو تعدیل کردن

نسل اول فمنیست ها خیلی تندرو بودن و یه جبهه گیری بی دلیل با جنس مذکر داشتن

و اینکه غرب خروجی این تفکراتو دید

بیشتر خانومای غربی که تحت افکار فمنیستی بودن تو سن بالا از این افکارو تصمیمایی که برای زندگیشون گرفتن پشیمون شدن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

برخی ذهن ها صفر و صدی کار میکنن

خط قرمز میکشن روی یه دیدگاه 

در حالیکه ما افراطی مذهبی داریم ولی نباید بگیم مذهبی ها بدن

ما افراطی فمینیست داریم ولی نباید بگیم کل مکتب بده

ما روشنفکر افراطی  داریم ولی کلمه روشن فکری را به عنوان ناسزا و تحقیر استفاده میکنن.

هر چی هوش کمتر، دهان بازتر

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...