2777
2789

خونه جاریم مهمون بودیم همه ، فرداش جاری کوچیکم به بزرگه زنگ زده گفته از خونه شما رفتیم من حالم بد شده مامانم رفته پیش یه خانومه گفتن دعا برات گرفتن خدا از سر هرکی که اینکار و کرده در بیاره از سر خودش و بچه هاش😂😂😂😂😂 جاری بزرگه هم بنده خدا هنگ بوده گفته انشالله بعدم قطع کرده حالا فهمیده منظورش به خودش بوده… خیلی عصبانیه بیچاره اخه خیلیم زحمت کشیده بود نظرتون چیه! بنظر من که بیشتر از همه چی هویت خودشو مادرشو نشون داده اصلا به من بگن بهت جیزیم خوروندن من نمیرم به طرف بگم عمرا!!! چشه…

💜💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه آدمای عجیبی پیدا میشه حالا نصف شب از کجا ملا گیر آورده آدم حالش بد میشه معمولا میره دکتر 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
از این تاپیک فهمیدم آدم علاوه بر مهربانی باید قاطع و حواس جمع هم باشی نا دیگران اینقدر راحت چرت و پر ...

بیچاره جاریم اشک میریخت میگف حیف انقدر زحمت که الان بع چند روز هنوز دستم درد میکنه

💜💜💜