2777
2789
عنوان

بشدت کینه ای هستم

112 بازدید | 12 پست

سلام خانوما 

من بشدت زود رنج و حساس شدم چند ساله و از اون طرفم کینه ای . 

نمیتونم بدی های آدما رو فراموش کنم ،. متاسفانه با با آدما رودرواسی هم زیاد دارم در لحظه نمیتونم خوب جوابشونو بدم ، . 

از اون طرفم بعدش کلی حرص میخورم .

خودم میدونم حرص و جوش عین زهر میمونه واسه بدن و روح ما آدما  ، کلی ضرر داره. 

بنظرتون چیکار کنم ، تا این اخلاقو کنار بذارم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توو ی نفر رو ک جوابشو ندادم الان بخاطرش 4 ساله وسواس فکری شدید گرفتم

دقیقا ، اما پارسال که فرداش رفتم جواب یه مغازه داری رو دادم ، . کلی سبک شدم .

اگرچه بعدا فهمیدم حق با اون بود ولی لحن حرف زدنش بد بوده ، رفتم گفتم چرا با این ادبیات اون حرفو زدی ،. 

سبک شدم .

منم همینم..

رودرواسی دارم حاضر جواب نیستم بعدا فکرم مشغول میشه 

یکی کوچکترین اذیتی بکنه بزرگش میکنم آخر سرش دعوا راه میندارم 

هیچوختم یادم نمیره 

فامیلامون خصوصا فامیلای بابام قطع ارتباطم..

البته اینو فقط من تنها نیستم کل خانواده قطع رابطه

اونقد ک اذیت کردن

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
من جوابشونو میدم ولی خیلی کینه ایم فراموش نمیکنم بعد اینکه وقتی کینه به دل میگیرم یه بلایی سرشون میا ...

اره معمولا ، واسه منم اینجوریه ، یه اتفاقی یا مشکلی پیش میاد براشون ، ولی چه فایده  به آسیب دیدن روح و روانم نمی ارزه . 

خوشبحالت من نتونستم برم و الان 4 ساله ذهنم درگیره و حالم خوب نیست 😭

ای کاش واسه بقیه چیزا هم انقدر حاضر جواب بودم . اون باز خیلی مسئله مهمهی نبود . 

بنظرم اگه به اون آدم دسترسی داری و امکانش هست بهش بگو دلخوری ، اگه نه که بسپار به خدا ، و بگذرر بخدا نمی ارزه بخاطر یه ادم بیشعور ، خودتو عذاب بدی 

نمیتونم اصلا چرا 😭

منم تا همین دیروز مثل تو فکر میکردم ، . یهو دیدم واقعا دارم داغون میشم . اون طرف یه زری زده الانم یادش نیست اون وقت من خودمو دارم شکنجه روحی میکنم . 

از وقتی پریودم عقب افتاده ، دیگه میخام کینه رو کنار بذار و واگذار کنم به خدا ، . همش احساس میکنم بخاطر استرس به این روز افتادم ، میترسم خدای نکرده یه بلایی سرم بیاد .

حالا مشکلت چی هست؟ چی گفته بهت؟

منم تا همین دیروز مثل تو فکر میکردم ، . یهو دیدم واقعا دارم داغون میشم . اون طرف یه زری زده الانم یا ...

هیچی مثل همه دعوای روزمره. ولی من جلو خودمو گرفتم و جوابشو ندادم چون شر میشد و الان نمیتونم آروم. بشم و. وسواس فکری گرفتم