2777
2789

برای منم دعاکنین خداازسرتغصیراتم بگذره خیلی گناه کارم دعاکنین توهمین دنیابتونم جبران کنم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای منم دعاکنین خداازسرتغصیراتم بگذره خیلی گناه کارم دعاکنین توهمین دنیابتونم جبران کنم

در توبه تنها دری هست که هیچ وقت بسته نمیشه 

توبه کن خدا توبه رو قبول می‌کنه 

دعا کنین قلبم آروم بگیره وقتی به این فکر میکنم که شوهرم زندگیمو نابود کرد ولی داره راست راست برای خو ...

امیدوارم به به آرامشی برسی و دلت آروم شه که دیگه اصلا به این چیزا فکر نکنی

در توبه تنها دری هست که هیچ وقت بسته نمیشه توبه کن خدا توبه رو قبول می‌کنه

خیلی توبه کردم اماشکستم میترسم بازخدادیگه نخوادم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

دعا کنین قلبم آروم بگیره وقتی به این فکر میکنم که شوهرم زندگیمو نابود کرد ولی داره راست راست برای خو ...

نگران نباش این دنیانده اون دنیاخدابدجوری براش گذاشته

می‌خوام همین جا ببینم که میاد میگه تک تک بلاهایی که سرت آوردم تک تک جملاتی که بهت گفتم رو جوابش رو پ ...

تنفرفقط خودتوازبین میبره همین

باخوندن قرآن قلبتوآروم کن

نگران نباش اون دنیاهم میبینی عذابشو