2777
2789
عنوان

به نظرتون چيكار كنم؟!

133 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من توي عقدم مهريه ام ١١٤تا سكه عند المطالبه است،همون موقع كه نامزد كرديم اولاش شوهرم ٦تا ربع سكه بهم داد گفت يه كوچولو از مهريت.رابطمون هم خداروشكر خيلي با هم خوبه هم خانوادش هم خودش.اينم بگم كه شوهرم از اول فقط ميگفت ١٤تا سكه اما چون بابام قبول نكرد مجبور شد كوتاه بياد.حالا من يه فكري به ذهنم رسيده كه ١٠ميليون نقد بهم بده بقيه مهريه مو ببخشم

چون دوست دارم كه ماشين ظرفشويي اينا هم بخرم اما چون مامانم اينا براي خواهرم نخريدن براي منم نميتونن بخرن خواهرمم خيلي حساسه.حالا به نظرتون من چيكار كنم اين كارو بكنم يا نه؟اينم بگم كه ماهانه هم ٢٠٠تومن بهم پول ميده با اين كه توي عقديم

مهریه ت رو نبخش عزیزم جهزیه ت رو بزار مثل بقیه خواهرات باشه مگه چیه با ده میلیون میخوای چی بخری 

دنیا هزار اتفاقه نبخشی به صلاحته 

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا مهريه ات رو نبخش.انگار كه وجود نداره .فكر نكن مهريه ات يه چك يا بدهي هست كه بايد نقد بشه!درباره اش صحبت هم نكن كه همسرت حساس نشن.ماشين ظرفشويي را بعد هم مي توني بخري .دنيا پستي و بلندي هاي عجيب غريبي داره.خيلي از اونها كه مهريه شون را بخشيدن با زور اينكارو نكردن و موقع بخشش حس خوب داشتن ولي بعد پشيمون شدن

اصلا واسه خاطر وسیله مهریه تو نبخش،وسیله ای ک احتیاج نداری نخر جاش ظرفشویی بخر خواهرتم ناراحت نیشه

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
مهریه ت رو نبخش عزیزم جهزیه ت رو بزار مثل بقیه خواهرات باشه مگه چیه با ده میلیون میخوای چی بخری  ...

آخه به اينم فكر ميكنم كه خداي نكرده اگه چيزي هم بشه خب يارو ميگه طلاقت نميدم ما خانوما هم ميگيم مهرم حلال جونم آزاد

آخه به اينم فكر ميكنم كه خداي نكرده اگه چيزي هم بشه خب يارو ميگه طلاقت نميدم ما خانوما هم ميگيم مهرم ...

خب اونوقت اگه مهریه نداشته باشی طلاق نمیده ولی بامهریه میشه کاری کرد

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
آخه به اينم فكر ميكنم كه خداي نكرده اگه چيزي هم بشه خب يارو ميگه طلاقت نميدم ما خانوما هم ميگيم مهرم ...

این چه حرفیه ماشین ظرفشویی مگه چه ارزشی داره

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

آخه فكر كردم مهريه رو كه نميدن در هر صورت حداقل ١٠تومنش رو گرفته باشم

عزيزم مهريه فقط براي خداي نكرده طلاق نيست.يه جاهايي يه ترمزه براي مرد.و ازطرف ديگه خداي نكرده خداي نكرده در صورت فوت همسر اولين دين هست كه بايد پرداخت بشه.از طرف ديگه از نظر رواني يه حس دلگرمي در اينده و زندگي بعد از عقد براي شما مياره.