2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 27 پست

سلام عزیزم من مجردم ولی تنبلی تخمدان داشتم حتما باید برید پیش دکتر زنان سونو انجام میدن ازمایش میگیرن نوع کیستا رو تشخیص میدن بعد دارو میدن که هورمونا رو تنظیم کنه سروقت که پریود بشین سروقتم تخمک گذاری اینا انجام میشه بقیه رو خود دکتر میگه که چیکارا باید بکنین فقط اینکه اینا سمه واسه کسی که تنبلی تخمدان داره: کم تحرکی، سرما، غذاهای چرب و سرخ کرده،دلستر ، فست فود ، تنقلات مثه چیپس و پفک و ...

انشالله نینی سالم داشته باشین هرچه زودتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من مجردم ولی تنبلی تخمدان داشتم حتما باید برید پیش دکتر زنان سونو انجام میدن ازمایش میگیر ...

فدات خیلیی دکتر رفتم چندسال درگیرم   فعلا که پریودم مرتبه شکرخده

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

پس مطمئنید از تنبلی تخمدانه؟ شاید مشکل دیگه ای باشه مثلا پرکاری تیروئید و اینا

تازه چکاب کامل دادم جز تنبلی مشکلی نبود

اهان انشاالله که زودتر خوب بشی عزیزمچه قرصی واسه تنبلی مصرف میکردی؟ من هرشب یه اتی فارمد مینداختم

ان شاالله ممنون   متفرومین   اوابوست  با انواع ویتامین

من از وقتی پریود شدم پلی کیستیک بودم ولی دوروز پیش رفتم دکتر گفت هیچ علامتی از پلی کیستیک نداری

الهیییی شکرررچکار کردی چی خوردی منم هستم

فداتشمچند تا کار لازمه که من فقط یکی دوتاشو انجام دادمتاپیک میزنم الان برا پلی کیستیکا

خدانکنه  خیلی ممنونم باشه 

فداتشمچند تا کار لازمه که من فقط یکی دوتاشو انجام دادمتاپیک میزنم الان برا پلی کیستیکا

عزیز تاپیک زدی بی زحمت منو تگ کن تا دعامو  بخونم بیام ممکنه پیدات نکنم