2777
2789
تو یوتیوب ویدیو هست هر روز یکی دو تا طولانی رو ببین بعد با وسایلت انقدر تمرین کن که دستت بیاد یعنی ر ...

اره صدرصدی نمیرم هر وقت رفتم اعصابم خراب شده

شوهرمم فهمیده همیشه میگه بدون آرایش بهتری

سری قبل بعد عروسی سریع صورتمو شستم شوهرم گفت بابا چی بود این خودت بهتری دیگه ارایش نکن😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره خودآرایی خوبه برم؟؟

واقعا خیلی خوبه و به نظرم برای هر دختر و خانومی از واجباته

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

اره صدرصدی نمیرم هر وقت رفتم اعصابم خراب شدهشوهرمم فهمیده همیشه میگه بدون آرایش بهتریسری قبل بعد عرو ...

ااخه خیلی ریسک پذیره کارت 

واقعا خوشبحالت جراتشو داری

من با اینکه میکاپمو خودم انجام میدم در حد یه میکاپ آرتیست خفن(بقیه میگن هم از نزدیک هم از روی عکسام) 

بازم جرعتم نشد برای عروسی خواهرم خودم انجام بدم 

با اینکه چند تا عروسی قبلش داشتیم و من میکاپ کرده بودم و همه پرسیدن کجا رفتی آرایشگاه و خب قلق دستم اومده بود 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

نه اونقدر هام واجب نیست ولی خب باید یه ذره تمدید میکاپ داشته باشی

مرسی باااااید یاد بگیرم

فقط برا موهام آرایشگاه میرم اونو دیگه نمیشه کاریش کرد😁

ولی در کل بنظرم جز واجباته ک هر خانمی بلد باشه میکاپ کنه

مرسی باااااید یاد بگیرمفقط برا موهام آرایشگاه میرم اونو دیگه نمیشه کاریش کرد😁ولی در کل بنظرم جز واج ...

منم همیشه موهام رو میرم آرایشگاه 

البته برای عروسی های جزئی و مهمونی ها هم میتونی خودت موهات رو خیلی شیک استایل کنی

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

مرسی باااااید یاد بگیرمفقط برا موهام آرایشگاه میرم اونو دیگه نمیشه کاریش کرد😁ولی در کل بنظرم جز واج ...

منم برای عردسی خواهرم می خوام برم ۲۵۰۰ هم پو لش می شه ولی استرس می گیرن نرم ، از طرفی می ترسم انقدر ارایش کنه که زشت تر بشم مخصوصا زیر چشمم خط چروکه می ترسم بدتر چروک زیر چشم نمایان بشه انقدر هم خودشون رو قبول دارن جرات نداری اظهار نظر کنی 😣

ااخه خیلی ریسک پذیره کارت واقعا خوشبحالت جراتشو داریمن با اینکه میکاپمو خودم انجام میدم در حد یه میک ...

ترس نداره ک

بعلاوه من چون عاشق فیلم دیدنم اونم فقط اروپایی دیگه ب همه چیز تو فیلما دقت کردم ینی آرایش هاشون 

غذا هایی ک میخورن 

سبک زندگی

روتین زندگی و کاریشون

فک کنم ممکنه فیلم اکشن و بکش بکش باشه ولی من ب آرایش بازیگرا و غذایی ک میخورن تو سکانس ها هم توجه دارم

برا همینه کلا ساده پسندم شایدم برا همینه آرایش و میکاپ های شلوغ رو نمیپسندم 

کلا روم تاثیر گذاشته برا همین خیلی اونجوری نمیترسم بخاطر اینکه عروسی داداشمه نه فقط ترسم اینکه یاد نگیرم برا اون موقع ک مشکلم سایه چشمه ک یکم سخته

منم همیشه موهام رو میرم آرایشگاه البته برای عروسی های جزئی و مهمونی ها هم میتونی خودت موهات رو خیلی ...

عزیزم من می خوام برم ارایشگاه زیر چشم چروک داره هر وقت پنکک می زنم چروک چشم بیشتر خودنمایی می کنه العان ارایشگر بگم چه کار کنه چروک زیر چشام پیدا نباشه 

عزیزم من می خوام برم ارایشگاه زیر چشم چروک داره هر وقت پنکک می زنم چروک چشم بیشتر خودنمایی می کنه ال ...

ببین اون بستگی حرفه ای بودن آرایشگر داره 

خیلی بهتره که قبل از اینکه برید آرایشگاه زیر چشمتون مرطوب کنید و یا اینکه کرم دور چشم بزنید این خیلی بهتره 

بعد اگر از کانسیلر رو پودر فیکس با کیفیت استفاده کنن با توجه به نوع پوستتون اون چروک‌ها کمتر به چشم میاد اما محو نمی‌شه

ترس نداره کبعلاوه من چون عاشق فیلم دیدنم اونم فقط اروپایی دیگه ب همه چیز تو فیلما دقت کردم ینی آرایش ...

اره،خب منم آرایش ساده دوست دارم

میتونی بگی ساده برات انجام بده اونم از خداشه کمتر متریال استفاده کنه

از چسب استفاده کن

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀