2777
2789

ببخشید میشه بهم مشاوره بدین من الان ۲۶ سالمه رشتمم انسانی هست چندسال پیش دقیقاسال ۹۶ که آخرین سال نظام قدیم بود کنکور دادم  دانشگام قبول شدم رشته حسابداری اما بنابه دلایلی مجبور به ترک تحصیل کردم الان دوباره میخوام کنکور بدم اما کلا گیجم هیچیم یادم نمیاد کسی راهنمایی کنه میخواد حداقل یه رشته خوب و معمولی بیارم لیسانس بگیرم تا حداقل بتونم سر کار برم الان نمیدونم دقیقا از کجا شروع کنم 

من کنکوری ام خودم ،نظام قدیم نیستم، اول ببین هدفت چیه،چی بیشتر دوست داری که کنکور اون رشته رو بدی، بعد به نظرم استاد خوب هم داشته باشی خیلی خوبه، من استاد خوب هم میشناسم اگه خواستی بگو معرفی کنم بهت

من کنکوری ام خودم ،نظام قدیم نیستم، اول ببین هدفت چیه،چی بیشتر دوست داری که کنکور اون رشته رو بدی، ب ...

خب فقط میخوام یه رشته مثلا مثه تربیت بدنی قبول شم ک بازار کار داشته باشه از تو خونه نشستن خسته شدم قبلا خوب بودم‌الان نمیدونم میدونم قبول شم یا نه یکیم استرس ترمیم معدل دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استادتون بهتون‌مشاوره درسی میده

من تجربی ام ،راجع به تربیت بدنی حقیقتا خیلی اطلاع ندارم،استاد کنکور میشناسم فقط، نکات مشاوره ای میگن یه وقتایی ولی خب من خودم مشاور دارم اون راهنمایی میکنه منو

خب فقط میخوام یه رشته مثلا مثه تربیت بدنی قبول شم ک بازار کار داشته باشه از تو خونه نشستن خسته شدم ق ...

ترمیم اونقدرا هم که میگن غول نیست، کتاب شب امتحان  خیلی سبز بخونی هم میتونی نمره خوبی بگیری،خیلی هم حجمشون کمه،ولی خب کتاب بهتر برا نهایی فرمول بیسته