2777
2789
شومیز ۲۰۰ تومنی رو خدا بیامرزه مگر اینکه خودش خیاط باشه

یه چی بگیر برای عید اگ مهمان اومد خونت بپوشی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شومیز شلوار بگیر که بعد میتونی برا خونه شومیز و برا بیرون شلوارشم بپوشی من امروز یه لباس دادم دوختن شیش تومن شده، شیش جام داره میسوزه چون رسم نداریم لباسی رو بیشتر از یکبار بپوشیم تازه اصلا اونی هم نشده که دلم میخواد.. برا جشنای بعدی حتما آماده میخرم و ارزون تر

شومیز ۲۰۰ تومنی رو خدا بیامرزه مگر اینکه خودش خیاط باشه

😂😂اون که اره 

اما این لباس فروشی هایی که تولیدی دارن امکان داره شومیز ۲۰۰یا۳۰۰گیربیاد باید بگرده

الان همه شومیزا بالای ۱ هست

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

😂😂اون که اره اما این لباس فروشی هایی که تولیدی دارن امکان داره شومیز ۲۰۰یا۳۰۰گیربیاد باید بگردهالا ...

امروز رفتم مغازه ششصد بود خوب بود فقط پوشیدم برام خیلی گشاد بود 

😂😂اون که اره اما این لباس فروشی هایی که تولیدی دارن امکان داره شومیز ۲۰۰یا۳۰۰گیربیاد باید بگردهالا ...

وقت ندارم دیگه تا عروسی وگرنه اینستا سفارش میدادم چه لباسایی همش زیر یه تومن

امروز رفتم مغازه ششصد بود خوب بود فقط پوشیدم برام خیلی گشاد بود

اگ مدلش ازاین حالت لش باشه گشاد قشنگ میشه اگه نه زشت میشه

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »