2777
2789
عنوان

با این شوهر آشتی کنم❓️گل خریده

267 بازدید | 27 پست

دو روزه منو به گریه انداخته 🥲

به خاطر خانوادش

بچه ها شوهرم خییییییییلی مهربون بودددد

اصلا یهو عوض شد تو این دو روز 😐😐

حرف هایی بهم زد که نباید 😮‍💨مثلا ولت میکنم و مهریه تو میدم منو ول کن و تو نمک نشناسی و این حرفا

دلم خیلی شکسته 

شکایتشو برا باباش بردم 🙂

باباش هم زنگ زد هر چی دهنش اومد به شوهرم گفت  

گفت غلط کردی به دختر فلانی(بابام) چیزی بگی 

اینم از اون موقع اومده هی میگه غلط کردم 

اگر باباش نمی‌گفت همچنان منو میچزوند😣

اصصصلا دلم باهاش صاف نمیشه 

آنقدر گریه کردم چشمام شده اندازه گردو

ساعت ۹ شب برام گل خرید آورد 

ظاهرا آشتی،کردم ولی ته دلم...

خب دیگه کش نده 

حالا ک متوجه اشتباهش شده

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا کی ؟فردا خوبه ؟میترسم خسته شه از ظهر هی میگه من خرتم منو ببخش😐

خب دیگه تهش رو دیگه داره میگه😂 بیخیال شو ولی به روش نخند اصلا تا بدونه اگه تو توی خونه نخندی و روی خوش نداشته باشی خونه میشه جنهم همشم بگو عه چرا تار میبینم؟خیلیم بترس یکمم اشک بریز بگو چشام درد میکنه یهو تار میشه بعد یه اداهایی هم در بیار که انگار شوکه شدی و خیلی ترسیدی از تار شدن چشمات،قششششنننگ بترسون و نگرانش کن یه مدتم ادامه بده بگو نمیدونم از بس حرص خوردم و گریه کردم چشام اینطور شده یا نه😂😂طبیعی بازی کنا سوتی بدی دیگه هیچیو باور نمیکنه ها😂

تکرار نکنه ؟

خب عزیزم شما هم بی تقصیر نبودی 

کش نده،از این ب بعد خودتم بیشتر دقت کن 💐

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
🤣🤣🤣🤣🤣وااای شیطونخندم نگیره خوبه

😂😂😂نه تو رو خدا نخندی دیگه خدای نکرده کوجکترین چیزیتم بشه باور نمیکنه ها.یا مثلا الکی خیلی عادی و طبیعی مثلا وسط غذا خوردن یادظرف شستن یهو صداش کن بگو یه لحظه میای همین که اومد دستشو بگیر یه دستتم بذار رو سینه ت😂البته دور از جونت ها ،بعد بگو بریم بشینم یکم میپرسه چیه بگو از صبح چند بار وسط قفسه سینم انگار تیر میکشه😂نمیدونم قلبمه؟بعد گریه کن بگو بیچاره جونم دیگه راحت شدی حتما قلبمه درد میکنه😂😂ببین طبیعی باشا یه چند روز بگو دیگه خیلی دیر به دیر بگو😂که بترسه حرصت نده