2777
2789
عنوان

به نظرتون بدترین چیز برای یه مادرشوهر چی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم خوش به حالت چکار کردی خدا اینهمه خوشی بهت عطا کرده دست راستت رو سر من 

ایشالا مادرشوهرو خواهرشوهرو جاری شماهام سرعقل بیان و ادم باشن و هیچ وقت اذیتتون نکنن

من خیلی بخدا ناراحت میشم تاپیک های اذیت خانواده شوهر در قبال عروس رو میخونم 

با خدا باشو پادشاهي كن 😍
😂😂😂😂، مادر شوهرم ۴ ماه بعد عقد سرطان ریه گرفت تو ۴۴ سالگی فوت شدن ( خدابیامرز وقت بدی کردن نداشت ...

خوشبحالت😢😂😂

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖

من ک فعلامادرشوهرم لمسه توهیچ چیزی دخالت نمیکنه هرموقعم ک میریم خونشون اینقدمهربونه وقربون صدقم میره ک خودم خجالت میکشم بدباشم ولی بجاش همسرم ازمادرشوهربدتره اینقداذیتم میکنه😭😭😭

ایشالا مادرشوهرو خواهرشوهرو جاری شماهام سرعقل بیان و ادم باشن و هیچ وقت اذیتتون نکنن من خیلی بخدا ن ...

سر عقل بیان که محاله کاش یه زلزله بیاد همه رو باهم ببره البته مادرشوهرمم ببره خوبه مرکز فساد اونه خونش شده لانه ی جاسوسی 

😏😏
میشه دقیق برا من بگی ختمو مرررررررسی

نیت میکنی ...چندتاروپشت سرهم میخونی .بقیه روگرونگه میداری....بعدازگرفتن حاجت بقیه روپشت سرهم  میخونی.....یانیت میکنی وهمشوپشت سرهم میخونی ....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
نیت میکنی ...چندتاروپشت سرهم میخونی .بقیه روگرونگه میداری....بعدازگرفتن حاجت بقیه روپشت سرهم  م ...

ببخشید چندتا باید خونده بشه ? هر تعداد دوست داشتیم ? سوره قدر باید بخونیم ?

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
ببخشید چندتا باید خونده بشه ? هر تعداد دوست داشتیم ? سوره قدر باید بخونیم ?

بله ....سوره قدر...هرچندتادوست داشتید

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤