2777
2789
عنوان

به نظرتون بدترین چیز برای یه مادرشوهر چی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش توجه نکن 

واسش کار نکن

وقتی با شوهرت حرف میزنی یواش حرف بزن که نشنوه(امتحان شده ست ها) بال بال میزنه😂😂

هرچی میگه در کمال احترام باهاش مخالفت کن 

هیچوقت جلو شوهرتم بد خانوادشو نگو چون خودت بد میشی تو چشم شوهرت 😆😆

💟❤💟
بری خونش وقتی که مهمون داره فقط بشینی و کار نکنی

مورد داشتیم مادر شوهره زنگ زده به عروسش گفته بیا خونه تکونی کمک عروسه هم گفته چشششششم مامان جان بعد ساعت ده شب رفته شام خورده اومده😊چه عروس باحالی😆 

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
هرحاجتی که دارید....اگه خیلی ضروریه بهتره نیت کنی وباوضوهمه رویه جابخونی...

دوستم حاجت زیاده ولی واجبش دوست دارم همسرم خونه بگیره از پیش خانوادش بریم و اینکه کار خوب پیدا کنم باز حالا جفتش مهمه نمیدونم کدومو انجام بدم ولی در کل از گرو نگه داشتن خوشم نمیاد سعی میکنم ان شاله تمومش کنم 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

همه کارا رو بندازی گردن شوهرت

واقعا همینه. هی به شوهرت دستور بده.((:

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
ما جاریا وقتی میشینیم پیش هم یواش یواش حرف میزنیم مادرشوهرم خیلی حرص میخوره همش میاد میره بشنوه ما چ ...

منو جاریم ی سری باهم بودیم حرف میزدیم و میخندیدیم اخرم مادرشوهرم چندتا تیکه بارم کرد شوهرمم نبود شی ساعت ۲ میومد اخرشب ک در واحدشونو بستم اشکم سرازیر شد خیلی بد بود خیلیا هرسری ک ی چی میگغت بغض میکردم چندبارم اشکم دراومد ب زور پاک کردم یواشکی

شوهرت از پرورشگاه اوردی 😅😅😅😂😂😂

😂😂😂😂، مادر شوهرم ۴ ماه بعد عقد سرطان ریه گرفت تو ۴۴ سالگی فوت شدن ( خدابیامرز وقت بدی کردن نداشت ) خواهر شوهرم که ندارم ، دوتا برادر شوهر ۱۸ ساله و ۲۱ ساله بی ازار دارم خداروشکر 

با خدا باشو پادشاهي كن 😍