2777
2789

سلام لطفا اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنید

من میخوام برم فردا بسیج ثبت نام کنم ولی هیچی راجبش نمیدونم

مصاحبه میگیرن از ادم؟

اگه میگیرن چیا میپرسن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه چیز خاصی نیست همون فرم پر میکنی تازه کلی هم خوشحال میشن و استقبال میکنن مگه میخوان حقوق بدن که مص ...

شما شنیدین که استقبال میکنن یا تجربه داشتین؟من میترسم سوالات احمام بپرسن ازم🥲منم احکامم خیلی ضعیفه

مطمئن هستین؟🥲شما تجربه داشتید یا شنیدین که از خداشونه؟

اره من تجربه دارم اصلا چیز خاضی نیست و احتمالا میگن رشتت چیه یا چه هنری داری بتونی باهامون همکاری کنی شایدم همونم نگن 

اره من تجربه دارم اصلا چیز خاضی نیست و احتمالا میگن رشتت چیه یا چه هنری داری بتونی باهامون همکاری کن ...

میتونم بپرسم شما چه سالی ثبت نام کردی؟بخاطر این میگم که شاید الان شخت گیر شده باشن

میتونم بپرسم شما چه سالی ثبت نام کردی؟بخاطر این میگم که شاید الان شخت گیر شده باشن

نه من همین الانم باهاشون هستم و دو تا از دوستام جذب کردم ختی نیومدن و من فرم دادم بهشون پر کردن خودم بردم پایگاه ببین اصلا چیزایی که راجع به بسیج میشنوی رو باور نکن 

خیلی خوبن شاید موردی یه نفر بد باشه ولی اون ربطی به بسیج نداره تا جایی که میدونم از جون و دل مایه میزارن برای کمک به دیگران

خالا چرا میخوای عضو شی؟ میخوای ازمون استخدامی بدی؟  

نه من همین الانم باهاشون هستم و دو تا از دوستام جذب کردم ختی نیومدن و من فرم دادم بهشون پر کردن خودم ...

اره برای فرهنگیان میخوام برم شاید خوشم اومد از بسیج تو این راه 

میشه راهنمایی کنی تو بسیج چیکارا میکنن؟میخوام فعالیت داشته باشم احساس میکنم خیلی گوشه گیر شدم شاید فعالیت کردن و سرگرم کردن خودم با یه چیزی بهم کمک کنه

تو هلال احمر هم ثبت نام کزدم فعلا کلاسام شروع نشده

اره برای فرهنگیان میخوام برم شاید خوشم اومد از بسیج تو این راه میشه راهنمایی کنی تو بسیج چیکارا میکن ...

بببین من تو گروه فرهنگی پایگاه عضوم و اونجا اگه کاری باشه اطلاع میدن برای مناسبت ها معمولا برنامه ای دارن مثلا ما برای روز پدر توی خونه غذا پختیم بردیم پایگاه یه تعدادی هم جوراب وکلاه خریده بودن با یه شاخه گل به پاکبان ها دادیم 

اره برای فرهنگیان میخوام برم شاید خوشم اومد از بسیج تو این راه میشه راهنمایی کنی تو بسیج چیکارا میکن ...

بعد یه سری کلاس های اموزشی هم ممکنه داشته باشه خودشون بهتون میگن اگر باشه